Mamicky, mate podobnu skusenost? Horucka sa pohybuje od 38.5 do 40.00. Ine priznaky nema. Dychanie ciste, hrdlo tiez. Moc sa nepodarilo odobrat. Hadam zajtra.
U lekarky sme boli, ma podozrenie na chripku. Vysledky budu stvrtok/ piatok. Covid nema. Mna to cakanie hrozne stresuje.
Dieta ma 20.mesiacov.
Virus
Nic nezvycajne
Syn tak mal cca 2,5 ročný- 10 dní horúčky, po liekoch klesli, potom zas stúpli. Mimo toho nič- žiadny kašeľ, sopeľ, vyrážky.. crp nízke, moč aj krv ok. Robili mu aj rtg pľúc, nič.. po 10 dňoch sa začali predlžovať intervaly za koľko vystúpila horúčka, cca po 14 úplne prestali… proste vírus… ale nastresovali sme sa poriadne
Aj ked nasa bola staršia nikdy teploty nemala ked bola menšia raz za cas ale v juni ci kedy sme mali vyse tyzdna teploty dokonca prvykrat 39.5 tiez nič iné nebolo.ak.mala.38.5 fungovala.normaln3 ak vyskočila viac nevladala....len sme znizovali teploty.ked mala.38 som nic nepodavala...po covide sa objavili rozne virozy muz kazdy polrok mal horucky 39 aj 5dni co za celým čas nikdy nemal.az posledny rok...kedze ste boli u lekara mate.podchytene takze len znizovat obklady sirupy dokonca sok vyskúšala.muzovi dat surovy zemiak do ponozky skuste dietatku tiez dat vela.mamiciek to odporuca
Ušká má v poriadku ? Moj malý tiez tak tyzden v teplotach, a to aj uska dr pozeral, ten uz posledny den na pohotovost som isla lebo si chytal usko na jednej ma odbili ani mu usko nepozreli tak som rovno sla na usne , do polnoci sme tam boli bars aj do rana, dieta moje malo rozsiahli zapal stredneho ucha, este dlhsie ho trapit hrozilo mu zapal mozgovych blan
@biglovemom
@tini27
@zuzkaa1991 vdaka baby za prispevky, no ja tiez stresujem. Asi budem mat zaludocne vredy 😅ked ma 38.6 si poviem ako malo, kedze zvycajne ma 39.5+-
Ten surovy zemiak mi davala mama ako dietatu do ponozky, to si pamatam 🙂 verim,ze 2 tyzdbe byt v horuckavh je stres...
My sme toto raz mali na dovolenke. Boli sme tam 6 dni, z toho 5 syn prelezal na hotelovej izbe s vysokymi horuckami. Nic ine, len tie horucky. Na 6. den sa objavil vysyp na hrudniku a horucka zmizla. Tak si aspon stihol jeden den namocit nohy v mori. Bola to 6. choroba, ci ako sa to vola.
@dadka1997 uska sme teda nwriesili vobec, ale nasa si uska nechyta. A ked sme sa pytali ci ju bolia, povedala,ze nie. No jezis,estw si sla na tu pohotovost...
@diewcatqoo no tak to bola dovolenka teda na nezaplatenie. Och. No ,zajtra je 6ty den tak uvidine. O 6tej chorobe som citala.
Inac v lekarnach dostat uz aj testy na chripku, ak chces vediet, ci je to ona, tak ho mozes otestovat. Ale byvaju veru aj take virozy, ze len horucka. Moj mal taku raz, ale to boli len nejake 2 dni. Kamoskina to mala uz aj viackrat aj po viac dni.
Moj mal takto mononukleozu, vyse tyzdna 40ky, ked klesla nad 38 na par hodin, tak sme oslavovali...
Maminy maju 6 zmysel, proste podľa pocitov, preto viem ako sa citis, pohlad na dieta, ktore ma 40 hroucky je neznesiteľný a bolestivý
@marianarem robili sme, vyslo to negativne, ale pozerala som,ze je viacero kmenov.
@dadka1997 veru je, cloveku to je tak luto. Keby sa dalo, tak to vezmem na seba...tu chorobu.
@anjelicek26 a ako na to prisli? Ster ci brali aj krv? Poznam ten pocit, my sa tiez tesime,ked ma pod 38.5
Zuby nejdu? Moj to raz tak mal. Par dni taketo horucky, nic ine. Vyliezli mu ocne
Dobrý deň , my sme mali presne to isté.
Žiadne isté symptómy iba horúčka vysoká.
Tiež crp v norme... všetko OK..
Napokon to bola tuším šiesta choroba ..
Už nepamätám koľko to presne trvalo , ale do dvoch týždňov myslím..
Tak sa zrazu celá vysypala a bolo po všetkom 🙂
Určite je to vírusové.
Držím prsty , dajte potom vedieť
@hederamonstera no chybaju uz len posledne stolicky a tazko si ich da cistit, ked urobi aaa tak kratko,ze ani zaostrit nestihnem 😅
@tya12 no,dufam,ze to bude tiez to. Ze sa vyspye a bude pokoj. Dakujem za skusenost 🙂 napisem,ze co to. Mozno to potom pomoze inym mamkam.
Hej vsak moze to byt aj pri inych zuboch ;)
Tazko mu isli teploty uz dole, uz pomaly nezaberalo nic zabali sirupy cipky.. uz ked sa mu to vysplhalo na 40 som aj zachranku volala a vies co tí povedali? Trasie sa ? Nedycha alebo ma len plytke dychanie ? Viete co , robte mu zabali a po 15 minutach dajte dole .. dovidenia 🤔🤔🤔 mňa by sa krvi nedorezali..
Este dodam,ze mala robene CRP, hodnota bola 9, co je norma.