Ahojte keďže som ešte nemala bábätko tak mám riadnu dilemu a bojím sa aby sa malej nič nestalo. Uz pred dvoma dňami som večer spozorovala že je horúca ale brala som to tak že šak je teplo ale včera som jej už merala teplotu mala 38,3 dala som jej sirup a teplota jej klesla ale večer to bolo utrpenie budila sa furt a furt len na cecku. Dnes som jej zas zmerala cítila som že je horúca a 38,9. Zúbky si nechce dať pozrieť nemá ani jeden a nevidela som že by sa jej prerezavali a má za 6 dní 7 mesiacov. Sem tam si pokasle ale nie furt. Je nervozna asi aj z toho tepla. Volala som doktorke a že jej mám zrážať teplotu a že už zajtra neordinuje ak sa to zhorsi že mám prísť a sestrička ma posle keď tak niekde.
Som aj ja podráždená jednak stále hore vecer a za ďalšie bojím sa že čo sa to deje 🤯
@sisa232 zo zubov taka vysoká horúčka nemá byť. Skôr sa tam rozvíja niečo iné. Nemá iné prejavy? Sopli, kašle? Ak nie, tak to môže byť 6 choroba,tetsz aj 7 choroba je rozšírená, moji to mali pred týždňom. To začína horúčkou,silnou bolesťou hrdla(dieťa nechce jesť a piť kvôli tomu) a potom vysyp.
@jaskolka nestras ju, aj zo zubov moze byt taka horucka
@princezna_bosorka taka vysoká? 39 pri zuboch? Nestrasim ju, veď 6 a 7 choroba nie sú nič také hrozné.
Moje obe deti mali teplotu pri zuboch aj 39.
Jesť nenúť, vodu stále ponúkaj, ak kojis tak aj to. Určite urob aj ten rehydratačný roztok. Zdržuje sa skôr vnútri v týchto dňoch a veľa odpočívať. Prejde to 💪
Vezmi k dr vzorku moču, to moze aj sestra vysetrit. Aby nemala zapal mocovych ciest. Pokial teda nema ine priznaky virozy.
@sisa232 hlavne ju viac koj nech nie je dehydrovaná a uvidíš ako sa to vyvrbi.Dost cika?