Ahojte, neviem ci mi už hrabe, ale syn furt vraví že vidí akého si paja, uja... začal mi ho aj kresliť... nejaká tvar a vždy povie ze to je bubo🤦🏽♀️ no hrabe mi? Alebo fakt môže niečo vidieť? Už sa aj zo sna trhá a vraví ze vidí buba🤦🏽♀️
@bubuzu nemal to kde počuť, to je to zaujímavé
Deti take veci vidia , je to čudne, ale je to tak
Skus sa mozno obratit na farara a poprosit o vysvetenie bytu / domu
Áno alebo sú aj sviečky na takéto veci určené aby sa vyčistil priestor, odišlo to čo tam nemá byť
Nejako extra na tieto veci neverím, ale zavolala som pani na "vyčistenie" bytu od zlej energie a premiestnila postieľku - dieťa si prestalo v noci zadať v spánku v postieľke a plakať. Možno to bola iba zhoda okolností, ale som rada, že to prestalo.
Deti majú obrovskú fantáziu, v určitom veku je fabulácia úplne prirodzený jav
Ak si veriaca a bojíš sa, tak požiadaj o vysvätenie bytu
No ja som bola svedkom toho, ako kamoškin malý za ňou pribehol, sadol jej na kolená, sklonil hlavu a ukázal prstom pred seba a povedal ujo... No bol to naozaj nepríjemný pocit
Nesibe ti, deti to vidia.
Ale mohol, deti počujú a spajajú si veci kadejako. To fakt nemusí byť, že niekto hovoril o ujovi duchovi. Ale niekoho videl, niečo v rozprávke, spojil si to a hotovo. Záleží len od teba, čo s tým urobíš. Buď mu priznaš, že vidí ducha a tak tomu uverí, alebo tomu priznaš logické zdôvodnenie, aj keď nemusiš presne zistiť, odkiaľ to má. Poznala som ženu, čo tvrdila, že vidí duchov. A vieš čo, záhadne ich videl aj jej syn. Lebo o tom hovorila a on si to vzal za svoje. Môj syn duchov nikdy nevidel, lebo ak aj prišiel s tým, že niekde niečo vidí, vždy sa tomu našlo logické vysvetlenie. Pri menších deťoch je to ťahšie.
určite zavolaj farára nech vam vysvatí dom/byt. aj moje dieťa videlo strašidielko, nakoniec sme ho aj mi počuli😨
@13valusik13 ako ze ste ho počuli aj vy?
ano, najskor sme si mysleli, že si malý vymýšľa ale on ho stále opisoval rovnako, tak sme mu povedali, že ked ho uvidí nech ho vezme a spláchne do wc. Raz sme na chodbe počuli škrabkanie- mysleli sme si , že je to myš a zrazu prišiel malý a vzal strašidielko spláchnuť. Ihneď som volala farára
Skôr niekde niečo počul a prijal to za svoje.