Dieťa a vitamíny

3. sep 2024

Maminy, ako by som mohla nahradiť dieťaťu ovocie ? Nechce žiadne čerstvé.. skúšala som aj pomixovat ale nechce. Bojím sa aby mu nechýbali vitamíny. Nechce ani žiadnu zeleninu. ( Jedlo odmieta tiež úplne. Tak len čakám či z toho vyrastie. )

katie253
3. sep 2024

Ako staré dieťa? Ako dlho odmieta stravu?

saxana000
3. sep 2024

Dcera od mala.bojkotuje ovocie jedine kapsicky hooorko tazko.ako nastupila do skoly a poooomaly sa chyta jeden pol rok jablcko druhy polrok bobulku hrozna.prosila som kricala nic nepomohlo.doplnam c vitamin odkedy je v kolektive a nejaky mix od dracika.chora nebyva rastie pribera neriesim. Zeleninu varenu ale jedava aj normalnu stravu ale okolo 3 roku to bol boj spagety ryza a vyvar.nic ine a bola schopna nejest aj viac dni..netlacit nasilu vsetko prids

thereisabear
3. sep 2024

Domáce nanuky, ovocné kože, do muffinov, lyofilozované, v jogurte, v kaši...? Nič z toho nezje?

autor
4. sep 2024

@katie253 2 roky. Odmieta už dlhooo asi 6mesiacov.

autor
4. sep 2024

@thereisabear ani tie ovocné kapsicky neje. Nanuky už vôbec. Ani len do ruky nechytí. Jogurty len termix. Muffiny vôbec

thereisabear
4. sep 2024

Môj neje vôbec žiadnu zeleninu ani ovocie už 6 rokov. V žiadnej forme. Tak mu dávam rôzne doplnky - rybí olej, imunoglukán a iné rôzne striedam.