Maminy, ako by som mohla nahradiť dieťaťu ovocie ? Nechce žiadne čerstvé.. skúšala som aj pomixovat ale nechce. Bojím sa aby mu nechýbali vitamíny. Nechce ani žiadnu zeleninu. ( Jedlo odmieta tiež úplne. Tak len čakám či z toho vyrastie. )
Dcera od mala.bojkotuje ovocie jedine kapsicky hooorko tazko.ako nastupila do skoly a poooomaly sa chyta jeden pol rok jablcko druhy polrok bobulku hrozna.prosila som kricala nic nepomohlo.doplnam c vitamin odkedy je v kolektive a nejaky mix od dracika.chora nebyva rastie pribera neriesim. Zeleninu varenu ale jedava aj normalnu stravu ale okolo 3 roku to bol boj spagety ryza a vyvar.nic ine a bola schopna nejest aj viac dni..netlacit nasilu vsetko prids
Domáce nanuky, ovocné kože, do muffinov, lyofilozované, v jogurte, v kaši...? Nič z toho nezje?
@katie253 2 roky. Odmieta už dlhooo asi 6mesiacov.
@thereisabear ani tie ovocné kapsicky neje. Nanuky už vôbec. Ani len do ruky nechytí. Jogurty len termix. Muffiny vôbec
Môj neje vôbec žiadnu zeleninu ani ovocie už 6 rokov. V žiadnej forme. Tak mu dávam rôzne doplnky - rybí olej, imunoglukán a iné rôzne striedam.
Ako staré dieťa? Ako dlho odmieta stravu?