Dierkované okuliare Vision Fix

ajkam
16. sep 2013

Ahojte, na internete som práve hľadala ako tak liečiť krátkozrakosť, ďalekozrakosť, astigmatizmus, tupozrakosť a zrazu natrafím na dierkované okuliare VISION FIX . Vraj môžu skoro úplne vyliečiť pri dlhodobej aplikácii vraj:Na rozdiel od laserovej operácie očí, dierkované okuliare Vision Fix zlepšujú zrak postupne po dlhodobej aplikácii. Po operácii oka pomáhajú udržiavať dobrý zrak.
Viac tu: http://www.treneroci.sk/?gclid=CNzv6crxz7kCFcxQ...

Takže neviem, myslím, že na 22,90 eur by som potrebovala vedieť aj či to vôbec niekto vyskúšal a pomohlo mu to. Píšte, majlujte aké sú vaše skúsenosti.

gretka2
16. sep 2013

No neviem, neviem, nemozem si pomoct, ale na mna to posobi kao nejaka teleshopingova somarina (moj pocit). Pozrela som si nejake info o tom, ale skoro nic tu nie je, iba nejake reklamy, a v diskusii zopar prispevkov (samozrejme "za") s rovnakym datumom.
Ja nosim okuliare viac-menej iba pri soferovani, a tam je to ... nezmyselne (az nebezpecne). Mam astigmatizmus, co je nepravidelne zakrivenie rohovky. Pisu, z tymito okuliarmi sa pomaha korigovat zrak tym, ze sa posilnuju ocne svaly (?). Co je pri astigmatizme ...na dve veci.
No ja som si ista, ze po par minutach nosenia tohto cuda, by ma cakala faaaajnova migrena.
Su tam vypisane takmer vsetky bezne poruchy zraku......a na to predsa nemoze byt rovnaky liek.
Skus sa pozerat napr.cez sitko, alebo nieco dierkovane, a uvidis zrejme asinieco podobne.
Ja nemam nastastie osobnu skusenost, ale moj "sedliacky rozum: mi hovori, ze je to somarina.

sissy27
16. sep 2013

@ajkam zdravý sedliacky rozum hovorí - ak by to bolo také jednoduché, tak by už dávno oční lekári umreli od hladu a optiky ani nehovorím... to je rovnaký zázrak ako prírodné tabletky na chudnutie 😉 a úprimne si myslím, že ti to akurát tak zrak poškodí a nie zlepší, v lepšom prípade si niekde rozbiješ držku 😀

simca06022011
16. sep 2013

je to somarina, mala som ich doma, lebo som si tiez myslela ake to musi byt super... jednak nesedia, cize to otravuje, zavadzia.. druha vec v robote s tym sediet nebudem :P a druha vec, mala som pocit ze ani nevidim, ked som si to dala na oci... isli do kosa.. mala som ich asi 2 roky v skrini polozene

leanice
14. dec 2015

Máte prosím niekto ešte skúsenosti s dierkovanými okuliarmi? Skúšal to niekto? Pomohlo?

katuska151183
15. dec 2015

Ja dioptricke okuliare nastastie nemam, dierkovane pouzivam kazdy vecer kvoli unave oci al. ak ma boli hlava od pocitaca (cely den sedim pred pc)... Kupila som aj starkej na narodky, ona ma uz silnejsie dioptrie. Stazovala sa, ze v poslednej dobe vidi horsie, ale nechcela znova investovat do silenjsich okuliarov. Po mesiaci nosenia uz videla znova s povodnymi okuliarmi ostrejsie, podobne ako s dierkovanymi. No tie sa nosia max. hodinu dve za den na cvicenie ocných svalov. Ak sa poobzerate najdete na internete aj lacnejsie modely. Rozmýslala som dlho aj ja, ale napokon som si objednala zo stránky, čo pise vyssie @ajkam, nechcela som riskovat zdravie oci... tie lacné falzifikaty mozu aj poskodit oci alebo sú bez ucinku... Neviem, neporovnávala som ich, kupujem radsej kvalitu so zarukou vratenia penazi.

philipha22
15. dec 2015

Ja osobne by som do toho sla a celkom ma to zaujalo... lebo..... nosim okuliare uz cca 15 rokov...a zrak sa nelepsi...vzdy je to o nieco horsie... nemam problem nosit okuliare...uz som si na ne zvykla az moc...a to je ten problem... ja nemam problem ich mat na ociach aj 24 hodin denne...a to je chyba...oko zlenivie a je zvyknute ze dioptrie mu pomahaju... tiez mi hovorila ocna, ze je dobre v case ked nepotrebujes nevyhnutne okuliare..proste ich dat dole a byt bez nich.... ze vtedy sa ten sval aspon trosku namaha a precvicuje..pri dioptriach zlenivie... takze ja si myslim, ze az taka kravina to byt nemusi...ale to je moj nazor...

katuska151183
15. dec 2015

ved prave, nie je mozne od nich cakat zazraky, ale zlepsenie stavu urcite. som citala take dobre prirovnanie, ze to je vlastne joga pre oci. ak to prehanas, mozes mat z toho svalovicu, ale ak nosis pravidelne, isty cas (zase to netreba prehanat), tak sa zrak urcite nezhorsi. na tej stranke su inac skusenosti odbornikov aj uzivatelov. oplati sa precitat.

64zdenka
17. nov 2019

mne dieropvané okuliare pomáhajú a to som ich kúpila za 2,90 eur z netu, treba si na ne navyknut a spočiatku som ich nosila len na pár minut, teraz už dokážem s nimi aj chodit po vonku , šoférovat ale určite nie

angelikasj
29. nov 2019

@64zdenka Zdravim, tiez by som si ich chcela kupit. Mate prosim stranku, kde ste si ich objednala? Dakujem

malita
22. jan 2022

@64zdenka dobry, prosim vas, kde ste ich zohnali za tu cenu? Dakujem.

taktotedanie
17. mar 2022

Je to blbost, keby to pomahalo predpisuju to lekari, maju to v optikach alebo by to bolo kategorizovane ako “opticka pomocka” na recept a vydaj zo zdrav.pomocok. Nekupujte to

nika523
12. jún 2023

@taktotedanie ja som kúpila na unizdrav, takže je to zdravotnícka pomôcka

taktotedanie
12. jún 2023

@nika523 to ze ste to kupili v unizdrave neznamena ze to je zdravotnicka pomocka pozor!
Zdravotnicke pomocky su aj scasti preplacane poistovnou a kazda ma svoj kod, toto zdravotnicka pomocka urcite nie je