Diastáza u 12 mesačnej

30. aug 2021

Dobrý deň mám 12 mesačnú dcérku . Zdá sa mi že ma diastazu na brušku . Vidno to len keď leží na chrbáte a ide zdvihnúť hlavičku . Aká je prosím vás liečba u vašich detičiek ? Stále len vojtovka ? Ďakujem

jazula
30. aug 2021

Ja mám 3mesačnú, pediatrička nás s diastazou poslala na fyzio/rehabilitácie, fyzioterapeutka nám dáva cviky, ale či je to vojtovka, to netuším 🤷🏼‍♀️

autor
30. aug 2021

@jazula a v pohode ? 3 mesačná to je super . Naša pediatrička podľa mna ani nevie čo je to diastaza … všetko si musím sama riešiť stále 😔 keď budete cvičiť s takým drobčekom tak to rýchlo vycvičí 🙏🏻

jazula
30. aug 2021

To áno, naša pediatrička je super, už sa hrozím čo bude, keď pojde na zaslúžený dôchodok…mala totiž ako novorodenca aj môjho partnera 😂

111jozefina111
7. sep 2021

Ahoj, ja som mala podozrenie ked maly mal 2 mesiace, tak som necakala na pediatricku... Lebo iba mavala rukou, ze to nic. Ale ja sama som vyhladala medicinsku fyzioterapeutku, a vysvitlo, ze som dosla uplne na zaciatku. V rannej faze prichytena diastaza, a prosila som ju, aby nedavala vojtovku, lebo ju nechcem. Tam cvicile sme a aj cvicime iba na overballe na posilnenie bruska. Maly da mi zacal otacat v 3 mesiaci na brusko. Eate stale cvicime take jednoduche cviky, ale su velke pokroky 🙏🏼 takze urcite necakaj a cim skor vyhladaj fyzioterapeuta aby ste posilnovali brusko a sikme svaly.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. sep 2021

@111jozefina111 v piatok ideme na fyzio 🙏🏻 Ďakujem

autor
8. sep 2021

@beata_k v piatok ideme na fyzio tak uvidíme ako dopadneme . Chcem to riešiť takze zvládneme všetko 💃