Diagnostika u Mgr. Alžbety Lazíkovej

5. apr 2023

Ahojte, prosím Vás mám obrovský stres. Mala 2,5 roka nerozpráva 😔. Ideme k pani Mgr. Lazikovej na diagnostiku. Mala je však typický mamin cecok a cudzí ľudia si ju musia získať. Neviem si predstaviť, že my si máme sadnúť a ona sa bude s malou sama hrať a na základe toho stanoví diagnózu. Viete mi prosím podrobne povedať ako to tam prebieha?? Vopred ďakujem za akékoľvek info 🙏

sibrez
5. apr 2023

Ahoj vobec sa neboj, ma tam hracky, isto ju nieco zaujme, pani Lazikova diagnostikuje formou hry, takze dieta sa hra, ona sa zapaja do hry s dietatom zatial co rodic vypisuje dotazniky. Hlavne tam ist s kludom lebo dieta citi nepohodu rodica, ja vzdy synovi opakujem ked niekam takto ideme, ze sa ideme pohrat. Ze uvidi nove hracky. A po kazde to zaberie.

1mina
5. apr 2023

Aj my ideme v juni, s este mensim. Nastastie ked sa kdesi okuka uz sa s nim aj da, zoberte nejake tie namky pre dieta ktorymi hy ho uplatila a osmelili sa. Ona je zvyknuta urcite si poradi nebojte ;) a diagnozu da na zaklade pozorovania hry dietata, jeho reakcii, dotazniku ktory u nej vyplnite a ona ho ohodnoti, urcite vam spominala aj videa aby ste priniesla ako sa dietatko sprava doma, aj s inymi detmi atd.

ecko80
5. apr 2023

Ahoj, bola som u nej so synom minulý rok. Tak ako pisu baby vyssie, nic da neobavaj, ona si najde k dietatu cestu, je velmi mila, priatelska, sleduje dieta pri hre (strieda rozne hry, napr. aj fukala bublinky z bublifuku) - jeho reakcie, ako sa zapaja, pri hre navodí nejaku situaciu a sleduje, ako ju dieta "vyriesi"... ale samozrejme sa porozprava aj s Tebou, vyplnis dotaznik

nikpa
5. apr 2023

Neboj sa, ona si ju získa, vie ako na to a nevzdáva sa aj keď to občas nejde. Chodili sme k nej dlhšie a môžem povedať, že syn bol hrozný v tomto, tvrdohlavý a nie a nie a nechcem a nebudem a nakoniec aj tak si vzdy sadol za ten stôl alebo na koberec a pracoval.

autor
5. apr 2023

@sibrez
@1mina
@ecko80
@nikpa
Ďakujem dievčatá... Veľmi sa bojím...a možno hlavne kvôli diagnóze 😩🤦 úplne som na nervy z toho.