Diagnostické centrum Adeli

deana100
10. okt 2024

Dobrý chcem sa spýtať kto bol v tomto centre. Tam sa potvrdzuje autizmus. Chcela by som vedieť koľko sa platí a aké tam prebieha vyšetrenie. Ďakujem.

e1i
10. okt 2024

@deana100 adeli je rehabilitacne centrum,neviem o tom ze by tam diagnostikovali autizmus, to psycholog skor kt maju urcite aj tam ale co viem primarne maju rehabky a procedury.

alickapusinka
10. okt 2024

Adeli je centrum pre cvičenie bobath, vojtovej metody tam su len rehabilitácie po havariach mozgových príhodach infarktoch tam chodia ktorý majú problem s pohybom. A nie žiadne diagnosticke centum autizmu.Bola som tam s dcékou.Je to poriadne drahe na 14 dni 3500 eur bez stravy a ubytovania iba procedury civčenia hyperbaricka komora.Ale autizmus oni neliečia ani sa tým nezaoberajú.Učia rozpravať ak je niekto po cmp ale autizmus tam nediagnostikuje nikto.Je to rehabilitačne centrum.

simona92101
10. okt 2024

@deana100 toto centrum urcite nie jd na diagnostiku autizmu,riesia pohybove ustrojenstvo ako aj vyssie spominali.

domiklik
10. okt 2024

@deana100 kontaktujte diagnostické centrum Andreas v bratislave, oni sú údajne to naj z oboru. Len sa pripravte na cakacku rok a vyššie. Medzi tým by som sa objednala ku klinickej psychologicke v Trnave sú dve Jánošíkova a lazikova, obe veľmi dobre.