Devit - skúsenosti

245monika
5. mar 2016

Ahoj maminky...mate skusenost s novym produktom vitaminu D - DeVit???? Ako ho znasaju Vase deticky...odporucate?

ronikanika
23. mar 2016

Aj ja nad ním práve rozmýšľam, lebo sme mali vigantol ale nerobil nám dobre.ale newiem nájsť žiadne recenzie o tomto DeVit vitamine :-/ skúsili ste ho 245monika??

245monika
autor
23. mar 2016

My ho už užívame mesiac a zatial "klop klop" je všetko v poriadku...bruško uz neboli...zistila som že je v kokosovom oleji...takže je iste ľahší na bruško ako tá syntetika vigantol...

ronikanika
24. mar 2016

@245monika tak super 👌 od dnes skúsime aj my 😉☺

nevestickka
22. jún 2016

ahojte, ozivujem temu, pouziva este niekto Devit ako nahradu Vigantolu pre babatka?

brusko23
24. jún 2016

My sme dnes začali..namiesto Vigantolu..ešte neviem porovnať,ale myslím že všetko je lepšie ako ten hnusný bruchabôl..

marus33
30. jún 2016

@brusko23 dávate jednu či dve kvaky, a tiež do mlieka? Ci rovno do pusinky....

brusko23
30. jún 2016

Dávam podľa návodu jednu rovno do úst,na poradni sa spýtam či nie dve ako pri Vigantole

nevestickka
30. jún 2016

Vigantol ma v 1 kvapke 500 IU vitaminu D3 a Devit by mal mat 480 IU / kvapka, takze tiez myslim, ze davkovanie by malo byt 2 kvapky denne... ale v takomto slnecnom pocasi podla mna nemoze uskodit ani ta polovicna davka.
@brusko23 budem rada, ak das vediet co Ti odporucila doktorka.

ronikanika
1. júl 2016

My používame DeVit už tretí mesiac a všetko je v pohode, bruško nás nebolí to je hlavne😊ja som dávala do trošky mliečka a už dávam rovno do pusinky jednu kvapku. 😉

matyas1
18. aug 2016

Baby, som zmetena.ndavali ste Devit od 10dna alebo od ukonceneho 2tyzdna ako sa v navode pise? A ptiamo do pusy al na lyzicku. Dakujem.

zojka2011
16. dec 2016

@245monika mozem sa opytat odkial viete ze je v kokos.oleji?

245monika
autor
16. dec 2016

Nasla som odkaz na daku laborantku a od nej som dostala taku odpoved...nakolko v pribalovom letaku o tom nepisu nic

zojka2011
18. dec 2016

@245monika no ved prave ze pisu....

245monika
autor
18. dec 2016

A kde? Ja to tam nevidim. ☺Rada sa necham poucit kedze odbornej terminológii zlozenia nerozumiem.

lubiqe112
26. apr 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci sa niekto dopatral, ktory olej sa pouziva v kvapkach Devit? Nikde to neviem najst a hladam nahradu za Vigantol (vrajnuz ani Jamieson nie je vhodna volba..)
??? @zojka2011 @245monika ???

245monika
autor
26. apr 2017

V kokosovom oleji vraj... aspon tak mi to napisala laborantka ktorej som pisala... ale my ho uzivame stale a vsetko v poriadku.. a preco uz Jamieson nie je v poriadku? O tom som nepocula

lubiqe112
26. apr 2017

@245monika Jamieson vraj presiel na podobnu recepturu ako vigantol (cize nejake rafinovane oleje, chemicky upravovane) a uz jedna znama mala problemy (teda jej drobec) aj po nom
Ak by bol devit ozaj kokosovy, tak by to bola vyhra, zvazujem pre moju drobku este aj swanson- nosny olej je olivovy, len ten sa da iba objednat z netu

zuzkaduricova
9. jún 2017

Zdravím žienky chcela by som sa Vás opýtať či je možné aby som ten dávkovač na Devite nejak zle naštartovala alebo tak lebo sa mi zdá ta kvapka pomerne veľká na mesačne dieťa,teda oproti Vigantolu. Viete nechcem si dieťa predávkovat. Ďakujem za odpovede

zuzkaduricova
9. jún 2017