Ahojte dievčatá dcérku bolelo hrozne bruško z vigantolu mala kŕče a nemohla kakať tak sme vysadili a prešli sme na devit a po pár dňoch zas začala mať takéto kŕče strašne.. aké máte s týmito kvapkami skúsenosti? Prip. Viete mi poradiť nejaké fakt dobre ktoré by jej nespôsobili bolesť bruška? Ďakujem
@lucy_669 decko pre deticky sposobuje casto problem s travenim,pretoze je to olejovy roztok.Pozri Dcko napr.v olivovom oleji,organicke produkty.Pozri aj obsah a dávkovanie.A zalezi aj ci podas s mlieckom,ci s materskym či umelym alebo v prikrme.Je aj sprej,presna davka na jazycek,ale cca 20€ das za to.
Nam vravela doktorka aby sme nekupovali devit ani vigantol lebo skor z neho budu koliky ale vitamin D od Jamiensonu
@kubkovamama ďakujem pekne, idem popozerať iné Dcka na internete a hlavne aj recenzie, ja som pri kupovani devit myslela že to bude už lepšie lebo pani lekárnička hovorila že nieje mastný ako vigantol a že má s ním dobre skúsenosti bohužiaľ mám pocit že aj tento devit robí dcérke zle :/
Tak nemusí to byť hneď z kvapiek.. bábätká zvykne bolieť bruško často