Detský pruh

zdenika21
17. okt 2013

Ahojte babenky,boli sme s malym u urologa,robil mu sono semennikov.Ma podozrenie na detsky pruh.Sme objednany k urologicke do BB.Tak sme zvedavy.Maate niekto skusenost s detskym pruhom?

zuzika82
17. okt 2013

ahoj my sme mali pruh od narodenia,crievko mu vlastne cez otvor dole v podbrusu vchadzalo k semenikom do vacku alebo ako sa to vola,,ako rastol a cim viac plakal tak tym vacsia cast toho crievka vystupovalo.my sme chodili da Ba na Kramare a ked mal 21 mesiacov tak ho operovali.bol to najhorsi den v mojom zivote ale prezili sme a sme Ok.drzim palce nech je aj u vas vsetko v poriadku 🙂

iwesska
17. okt 2013

Ano mame, kolko ma maly? Moj mal len 1mesiac ked mu to zistili ale rastlo to takou obrovskou rychlostou a sustavne mu vyliezalo a zasekavalo sa crievko, plakaval, tak mu to museli v 3m. operovat. Super to znasal na druhy den kopal nohami akoby mu ani nic nebolo.

nicky07
17. okt 2013

@zdenika21 my sme čerstvo po operácii pruhu. Matejko má 13 mesiacov. mali sme nezostupeny semenník o pruhu sme ani netušili až kym jedneho dna neplakal a črievko aj so semenníkom sa mu do toho pruhu zasekli a museli sme ísť hned do nemocnice. tam mu to reponovali a čakali sme kym mu odpuchnú tkanivá - 2 dni a potom ho operovali. operácia trvala asi 30 minut ale bolo to nekonečné, po anestéze bol strašný nedal sa nijak upokojiť. Dala som mu pichnúť do chrbta ešte blok aby ho operačná rana nebolela. ked ho priviezli na izbu tak sa upokojil zaspal a potom už bol v pohode. keby mohol tak hned chodí.po vyprchaní bloku ho to dosť bolelo ale to bolo preto že tam mal to prišripnuté črievko, tak sme boli jeden den na infuziach tramalu. a na druhý den už mu vôbec nič nebolo. detičky to zvládajú omnoho lepšie.

zdenika21
autor
17. okt 2013

Maly ma 3roky.Tak SA TOHO BOJIM.

iwesska
17. okt 2013

@zdenika21 Taky velky chalan to uz zvladne, neboj. Fyzicky urcite a psychicky tiez, ked si hlavku niecim zamestna. To len mi rodicia nesieme horsie ako deti.

zdenika21
autor
17. okt 2013

No to mas pravdu....🙂)Vela krat zbytocne stresujeme