Ahojte,
posledny tyzden mam pocit, ze moj syn horsie pocuje. To ze neakceptuje prikazy, je u 3r jasne 🙂 ale 100x denne sa ma opyta to vecne "co, vravela si mi nieco?" uz ho upodozrievam, ze to robi naschval. Dnes mi ale napadlo, ci nema zvukovody upchate mazom a preto vlastne nepocuje.... da sa to nejak zistit? Je inak strasne bojazlivy, ten cirkus u usneho si ani nechcem predstavit....Stretli ste sa s tym?
Určite smer ORL
My máme problém sa zapchatými uškami u oboch detí. Dvakrát do roka to dávame doktorke vypláchnuť. Tie olejčeky a kvapky na odstránenie, zmakčenie ušného mazu nepomáhajú.
ahojte mali ste prooblém s uškami, malej mi prepichli a reve mi 2 dni, potieram jej to liehom, máte s tým skusenosť
orl vedia ako vyš. deti,toho sa neboj,nemusí to byť maz,ale aj iný problém,určite to treba vyšetriť
Moja dcéra mala pri narodení veľa mazu v ušku - nevedeli jej zmerať sluch. A po niekoľkých mesiacoch sa prišlo nato že je hluchá. Určite k lekárovi.
@ewisam kamoskin syn mal taku velku nosnu mandlu, ze mu tlacila do ucha a uz nepocul..., ale moze byt aj to, ze ma zvukovod upchaty. Asi sa navsteve ORL nevyhnete.