Detské ušká upchaté mazom

ewisam
11. jan 2015

Ahojte,
posledny tyzden mam pocit, ze moj syn horsie pocuje. To ze neakceptuje prikazy, je u 3r jasne 🙂 ale 100x denne sa ma opyta to vecne "co, vravela si mi nieco?" uz ho upodozrievam, ze to robi naschval. Dnes mi ale napadlo, ci nema zvukovody upchate mazom a preto vlastne nepocuje.... da sa to nejak zistit? Je inak strasne bojazlivy, ten cirkus u usneho si ani nechcem predstavit....Stretli ste sa s tym?

sisaha
11. jan 2015

@ewisam kamoskin syn mal taku velku nosnu mandlu, ze mu tlacila do ucha a uz nepocul..., ale moze byt aj to, ze ma zvukovod upchaty. Asi sa navsteve ORL nevyhnete.

siska53
11. jan 2015

@ewisam chodte na orl..nech mu to skontroluju..

pribinak
11. jan 2015

Určite smer ORL

chryse
11. jan 2015

@ewisam nasa ma problem s usnym mazom a krciarka nam poradila kvapnut do uska olej - v lekarni kupis a ked je vela mazu, sam vytecie.

vulka
11. jan 2015

My máme problém sa zapchatými uškami u oboch detí. Dvakrát do roka to dávame doktorke vypláchnuť. Tie olejčeky a kvapky na odstránenie, zmakčenie ušného mazu nepomáhajú.

magdusa33
11. jan 2015

ahojte mali ste prooblém s uškami, malej mi prepichli a reve mi 2 dni, potieram jej to liehom, máte s tým skusenosť

janinah
11. jan 2015

orl vedia ako vyš. deti,toho sa neboj,nemusí to byť maz,ale aj iný problém,určite to treba vyšetriť

bonaqa2013
11. jan 2015

Moja dcéra mala pri narodení veľa mazu v ušku - nevedeli jej zmerať sluch. A po niekoľkých mesiacoch sa prišlo nato že je hluchá. Určite k lekárovi.