Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto sanatóriom? Mám 3-ročnú dcéru, ktorá spĺňa prvú polovičku diagnóz, ktoré tam liečia (http://www.fntt.sk/kliniky_sanat_respiracne.php) . Viete mi prosím poradiť, akos a tam dá dostať, ako fungujú, odkedy dokedy tam deti bývajú, či je preplácané ZP, ak nie koľko to stojí... Ďakujem
Skoro som ti dala mylnu info.Tak vystupis na vlakovej alebo bus stanici a pojdes cez stanicny park (park Janka Krala) na samy koniec.Tam uz len prejdes cez cestu a si tam
@redudas ahoj, je to síce už dávnejšie, ale nakoniec sme tam absolvovali takmer 4mesačný pobyt ešte od februára a bolo super. sestričky sú milé, ochotné a mali sme šťastie, že sa vtedy uvoľnilo miesto do pár dní a mohli sme hneď nastúpiť. Drahý ju vozil každý deň ráno na 7:00 a o pol piatej odtiaľ. Cez deň absolvovala procedúry: inhalácie, masáže, saunu, bazén, cvičenie... a mohla chodiť aj s kašľom až kým nemala teploty. bolo to časovo náročné, ale malá bola spokojná. Všetko hradila zdravotná poisťovňa a dá sa ísť len raz do roka. niekedy je super, keď sa podarí vybaviť pobyt - posledné tri mesiace jedného roku a prvé tri mesiace po novom roku a máš polročný pobyt naraz. Dá sa to asolvovať aj ako samoplatca, ale vtedy to stojí myslím cca 1000€ na celý pobyt (3 mesiace). A asi to pomohlo aj vtedy, keď som žiadala aj o predĺženie materskej kvôli zdravotnému stavu - schválili mi ju na ďalších 10 mesiacov. Myslím, že aktuálne info ti povedia na kontaktoch... treba len trpezlivosť a dovoláš sa 🙂
Ak chceš ísť do pohybovej časti, pravdepodobne budete mať iné procedúry, ale principiálne by to malo byť to isté, lebo je to jeden areál...
@redudas skús tu: http://www.fntt.sk/kliniky_stacionar-dds.php trochu si pomenili stránku
Ahojte, syn prave skoncil trojmesacny denny pobyt v respiracnom sanatoriu. A mozem Vam povedat, ze sa tam mal uzasne! Okrem imuniteprospesnych procedur, ktore tam detom robia kazdy den, sa o neho starali dve uzasne pani ucitelky/sestricky. Pocas pobytu tam bol ovela menej chory ako minule roky v beznej skolke, uvidime, co bude teraz v starej skolke. Ja Vam toto paradne zariadenie mozem len odporucit 🙂
@evaevelina123 koľko ste čakali na poradie? My máme 2,5roka, vybavujem starý smokovec, liečenie, no aj tu do tt chcem ísť...porsdis,vdaka
@redudas my sme mali stastie, ze nas hned zobrali, mali prave volne miesto. Tak drzim palce 🙂
@kisska Ahoj keď sme tam kedysi zo školy chodili na prax, tak to fungovalo časovo ako klasická škôlka.