Ahojte,
zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti s týmto rehabilitačným centrom presnejšie s dennou lôžkovou časťou pre deti predškolského veku. Cvičiť tam chodíme už dlhšie, ale teraz máme možnosť dať syna do ich škôlky tak by som sa chcela spýtať, ako sa tam Vašim deťom páči a či sa im zlepšil ich zdravotný problém (my máme plochú nohu). Ďakujem pekne 🙂
@lilke ono asi závisí v akom štádiu je plochosť nôžky, my tam chodíme cvičiť a povedali nám, že to bude trochu na dlho, ale ja som trpezlivá a určite aspoň minimálne rozdiely badám
@lilke @beruska.zuzanka @tara2
Ahojte kočky, tiež máme problém s nohami a už 1,5 roka cvičíme doma a nosíme ortopedickú obuv a nič sa nedeje. Ako ste na tom vy? Našli ste nakoniec niečo, s čím ste zaznamenali úspech? Budem sa veľmi tešiť, ak napíšete.
Chcela by som vás poprosiť, aby ste vyplnili dotazník, ktorý vám v prípade záujmu pošlem do správy. Veľmi ho potrebujem k svojej diplomovej práci a veľmi mi tým pomôžete. Prosím pomôžete mi? V rámci pred výskumu do DP s názvom kvalita života rodín ťzp členom potrebujem:
32 rodiny kt. člen má Telesné postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
32 rodiny kt. člen má Mentálne postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
12 rodiny kt. člen má Zrakové postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
12 rodiny kt. člen má Sluchové postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
12 rodiny kt. člen má Rečové postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
Ide o dotazník autisti nie dakujem pekne do komentu napíšte druh postihnutia. Ja viem, že som vás už o to raz prosila, ale skúšam sa o to ešte raz, lebo bez tých dotazníkov neviem urobiť vôbec nič. Ďakujem za pochopenie
Vie mi niekto povedat, ci Stamina stale funguje? Neviem sa tam dovolat. Dakujem!
Ahoj.
My sme chodili pred rokom a fungovali. Takéto som mala t.č.+421244372489
@teruska1122 Ano, na to som volala..a nic. Ale potom som volala na Kramare a aj tam mi sestricka povedala, ze im z Teslovej posielaju pacientov, takze asi ozaj nefunguju.
Stamina je zrušená od 1.4.2015, žiaľ.
@tara2
@lilke
@teruska1122 mamicky, neviete nahodou cele meno lekara, ktory tam posobil a rehabilitacnej sestry Evicky? Dakujem vam 😉
@beruska.zuzanka mám pocit že sa volal Dr. Stariček. Ale rehabilitačná neviem ako.
@beruska.zuzanka - Ahoj Evičkyne priezvisko si už tiež nepamätám, ale MUDr.bol Stariček.
@teruska1122
@tara2 ďakujem vam kočky 😊
Som si baby spomenula, Evička sa volala Hromníková
@beruska.zuzanka prosim vas este to existuje? Ja som tam kedysi pracovala a potrebujem nieco zistit.
Uz mate asi zopar dni za sebou, tak mas predstavu. U syna ani po roku nebola viditelna zmena, a to vraj spolupracoval, ale niektori rodicia boli spokojni. Cvicenia zaviseli od jednotlivych rehabilitacnych sestier. Cvicili v skupinkach, ak mali naraz dve volno, druha si brala jedno dieta na individualne cvicenie. Syn bol na individualnom cviceni ca. raz mesacne. Ale stavalo sa, ked mala niektora rehabilitacna volno, ze deti necvicili vobec, lebo prvorado brali objednanych klientov.