Detské probiotiká

wmonka
18. jún 2023

Ahojte mamule😊
Chcela by som sa spýtať na na nejaké detské probiotiká ale iné ako je BioGaja - tú poznám a užívame no je dosť drahá a minie sa pomerne rýchlo. Bábo užíbalo antibiotiká a odporúčali užívať dlhodobo probiotiká. Všetci odporúčajú len BioGaju. No chcem sa spýtať či nie je niečo podobné ale lacnejšie.
Vďaka
🙂

pinkgirl
18. jún 2023

Pozri Infants Dophilus

54tinka54
18. jún 2023

@wmonka probiofix imun baby

soffek
18. jún 2023

@wmonka my sme použili tiež biogaia veľké balenie samozrejme, ale aj tak tieto sú super a cenovo výhodné. Malej to veľmi chutí, tuším je to chuť pomaranč a vanilka.

marianarem
18. jún 2023

@wmonka Probiofix Imun baby, Biolac baby...ale oni su vsetky dost drahe :(

zuzkaa1991
18. jún 2023

@wmonka zalezi ake velke my pouzivame lactoseven ale asi pre babatko treba kvapky a biogaia je fakt veľmi drahá

soffek
18. jún 2023

@wmonka veľká biogaia je teraz na akciu cez eshop benulekaren, táto lekáreň to ma trošku debilný systém, lebo v pobočke zaplatíš za kvapky okolo 22€, čo cez eshop a osobný odber okolo 16-17€.. ako neviem prečo majú rozdielne ceny v kamennej predajni a takto cez eshop.

milka1988
18. jún 2023

@wmonka probiofix baby berie maly od narodenia

milka1988
18. jún 2023

@soffek takéto ceny má nastavené ale aj dr max nie iba Benu lekáreň

soffek
18. jún 2023

@milka1988 no neviem, zatiaľ čo som stále kupovala v dr.max tak cenovo sedia s eshopom (nehovorím, že to tak nemôže byť) ale kupujem už len tam, prv pozriem eshop, dostupnosť a idem sa opýtať, v benulekarnj musím objednať .