Kočky prosím Vás bola ste niektorá s bábätkom (7m) v nemocnici na Antolskej? Majú nás hospitalizovať na pár dní. Ako sa tam existuje so zdravým dieťaťom? Je tam nejaká kuchynka na prípravu mlieka? Stravu hádam budem mať zabezpečenú...ďakujem za info
@kulumulu123 Jeej ďakujem za reakciu. A mám tam aj normal posteľ pri dieťati?
@lilijamajka Jasne dieta ma postielku ty normalnu postel. Ak sa da vypytaj si izbu cislo 14 alebo 4 to Bola neviem jedina kde funguje telka so vsetkymi programami....
@kulumulu123 že tv, aký luxus 🙂 To ma ani nenapadlo že by mohol byť tv na izbe. Super. A dúfam že v rámci opatrení budeme samé na izbe.
@lilijamajka my sme boli Sami AJ pred koronou takze pokial nie je plno tak urcite ano... Ak sa mozem opytat tak preco tam idete? Dokonca super Luxus je ze jedlo nosia na izbu 😊
@kulumulu123 dúfam že nebudeme dlho. Mojej 7m dcére idú robit rentgen tak snáď ak bude všetko dobré tak Max dve noci.
Ahojte, chcela by som pridat vlastnu skusenost pre mamicky do buducnosti. Lezali sme tam tyzden, sla som tam s velkou obavou, ale nenaplnila sa ziadna. Kazdy jeden clovek, ktoreho sme tam stretli bol velmi mily, sestricky boli perfektne, aj vsetci doktori, s ktorymi sme prisli do styku. Uzasne sa spravaju k dietatu, mamicke podrobne vysvetlia co chce vediet. Za mna niet co vytknut 👍👍👍
Co sa tyka ubytovania, mala som pooperacnu izbu, ktora ma spolocnu kupelnu so susednou izbou - ostatne izby vyuzivaju kupelku a wc na chodbe. Tato kupelna bola neskutocna pomoc - wc, sprcha, umyvadlo a mala vana, prebalovak, novorodenecka vaha...
Mamicky maju normalnu dospelacku postel (stravu si hradia sami) a deti maju postielku so zabranou - bud klasicku vysoku alebo polovysoku podla veku.
Snazia sa nedavat na 1 izbu viac pacientov, samozrejme ak to kapacita oddelenia dovoli.
@lilijamajka Bola som v Marci ked Mal syn 3mes je tam kuchynka ty mas stravu a sestricky su super my sme boli tyzden drzim palce