Ahojte mamky.potrebovala by som pomoct.s dcerkou ideme na tyzden do dkc a chcela
By som vediet ako to tam prebieha,co sa tyka ci budem s dcerkou nonstop a tak.vdaka
@0604katka ahoj.Neviem naco tam idete a ako stara je dcerka.Nas maly bol operovany hned po narodeni,bol najskor na rap,potom na jis a potom som ho mala na kardiochirurgii na oddeleni stale pri sebe. Na druhej strane,cize na kardiologii,boli uplne malicke deticky v postielkach po tri na izbe a mamicky boli cely den pri nich,no a na noc isli spat do izby matiek.Vacsie deti boli na izbe spolu s matkami.Zalezi aj od toho,ci bude vela pacientov...
Ideme na katetrizacny uzaver a mala mala v juni 3 roky.mam ztoho strach ako co bude
@0604katka nemusis sa bat dlho tam nebudete, ja som tam bola s dcerkou, tiez na tomto zakroku ,ked mala 1rok a 10 mesiacov, den pred sme tam prisli, robila v ten den vsetko ako ine deti, hrala sa v herni, na dalsi den ju brali hned rano na zakrok o 8.00 o 10.30 ju dali na jisku, ale to maju na tom istom oddeleni, kde som bola stale s nou, odtial nas pustili o 15.00 na normalnu izbu, nesmela sa 24 hodin postavit a tak som ju vozila v kociku na chodbe to sa jej lubilo, len ta chodba je dlha, moje nohy mali na druhy den svalovicu 🙂 🙂 🙂 🙂 dalsi den nam spravili kontrolny ultrazvuk a ekg a o 11.00 sme uz isli domov po svojich , doma tyzden kludovy rezim, ale si vies ake to je , ked mas zivsie dieta 🙂 🙂 🙂 🙂 potom uz sme mohli robit vsetko ako predtim 🙂 🙂 🙂 🙂 dnes mame 5 rokov, chodime stale na kontroly , ale poslednu sme mali v 4 rokoch, dalsiu az v 6 rokoch 🙂 🙂 🙂 🙂 sme uplne v pohode, robime vsetko, chodime aj normalne do skolky od 3 rokov, nemusis sa bat urcite to zvladnete 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 joooj to som rada my mame tam nastupit v stredu...tak snad cez vikend nas uz pustia....podvedome uz strach bojuje ze co a ako bude
@0604katka ked uz ma 3 budete spolu a v DKC a na kardiochirugii su zlatí. kuchynku mozes vyuzivat riadne hoci je to miestnost skor pre zamestnancov. je tam pristor kde sa viete najest a na casti kardiochirurgie na konci chodby je velka herna pre deti, televizor a pocitac. taktiez k dispozicii internet heslo pytaj od sestriciek, musi sa zadat kazdy den ine.
@0604katka neboj sa zvladnete to v piatok ak bude vsetko ok, samozrejme ze bude pojdete domov, co by ste tam robili 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 diki za info
Ahojte, trošku oprášim túto tému, chcem sa len spýtať, či niekto neviete, či ešte pracuje Dr. Vršanská. Mala odísť na dôchodok, ale neviem či už naozaj alebo ešte pracuje. Ďakujem za každú odpoveď.
Dievcata, my ideme teraz na uzaver. Chcem sa opytat ako to bolo so stravou pre mamicku, museli ste sa registrovat niekde alebo to na oddeleni vybavia? dakujem
Ahojte kocky.mate skusenost ako prebieha operacia (maly ma zuzenu cievku na srdiecku) a mali by sme ist na operaciu ked bude mat cca 3 mesisce.teraz ma necele dva tt.mam strach ako to vsetko bude prebiehat ci vobec budem moct byt pri nom a ako dlho bude v nemocnici.
My sme mesiac po uzávere. V pondelok nás prijali. V utorok hneď ráno malú brali a za cca 45 minút bola po. Celý deň potom ležala ale v pohode. A v stredu ráno urobili kontrolné vyšetrenia a išli sme domov.
@zkrajcuskova dakujeeem a dlho ste cakali na zakrok_?
Chcela by som sa spýtať ako to je so stravou pre dieťa? Jedlo pre dieťa ste si doniesli alebo stravu má v rámci nemocnice? Tiež sa jedná o uzáver. My sme čakali na zákrok 2,5 mesiaca (kvôli poisťovni).
@bianca11 2 roky sme cakali na zakrok.
@zkrajcuskova ufff no dooooost :(((
mata128 dakujem
@indiankaindi ahoj.Dr.Vrsanska tam este pracuje,je zastupkynou primara.
Ahojte.S dcerkou pojdeme v stredu do dkc na kontrolu hospitalizaciu.Neviete ako dlho zvykne trvat?
@polanka92 dakujem 🙂
Tak 3 dni ak nebudu komplikacie.urobia jej echo v spanku a podla toho vam povedia.
My sme boli 3 noci od pondelka a stvrtok nas pustili
Pekný deň prajem, ja by som chcel len nejakú informáciu dostať od rodiča, kto už bol na dkc na operáciu s malou. Mojej dcérke našli supravalvárnu aortálnu stenózu, ak dobre pochopim tak ta aorta je zuzaná. A nebudem klamať bojím sa o moju dcérku. Teraz mala rok a 1. februára ideme na nejaké vyšetrenie ešte, a potom konzultujú o tom kedy asi bude operácia. Ja pracujem v zahraničí a kvôli tomu nič presného neviem. A ešte k tomu to, že budu vyšetrovať aj genetiku lebo ktoré majú tú supravalvárnu... možno že maju williams syndrómu. Takže keď niekto má skúsenosti stým alebo nejaké info bol by som vďačný veľmi. Ďakujem
Dobry den aj ja idem utorok do ba s malou má 11 mes idú jej robiť tiez nejake sono v spánku a podľa toho ze sq uvidí čo ďalej neviem ani.ako dlho tam budeme nič a ako to tam je so stravou matky?
My sme tam tiez lezali pred 2 a pol rokom.mne malicka spala v inej izbe ako ja ale od rana do vecera tusim do 23 som s nou bola nonstop a starala som sa o nu ako doma.. ;)