Dievčatá, potrebujem nakopnúť. Mladá slečna má 1,5 roka. Vyše roka sme chodili cvičiť týždeň čo týždeň na rehabky do nemocnice. Potom som ju dala na baby balance. Posledné obdobie ale cítim že sa mi tam s ňou nechce chodiť. Už hľadám iba výhovorky prečo tam nejdeme. Pričom všetko je tam super. Len ja som lenivá 😂
Ani mne sa vždy nechce chodiť na baby plávanie, baby cvičenie, kiddo fit, do kútikov keď tam vidím niektoré mamičky 🤣 ale keď vidím aké šťastné a spokojne je moje dieťa, ako napreduje, ako sa socializuje s inými deťmi, tak ma to vždy prejde.
Takto nejako mohla uvazovat aj moja mama, ked mi v 10-tich povedala, ze jej sa so mnou uz nechce na tie rehabky chodit, ved tam v pohode zajdem aj sama ak chcem. No mne sa nechcelo tiez, nikto ma nenutil tak som sa na to vyprdla...
Dodnesm mam problemy s chrbticou a uz sa ich nikdy nezbavim 🫤, bodaj by som mala vacsiu podporu od rodica...
Dufam, ze som trocha pomohla 😁.
A my ta nakopneme ako? Ked nie je motivaciou blaho a rozvoj tvojho dietata 🤷♀️
Mne pomahalo, ze som si nasla 1-2 matky, ktore tam chodili tiez a tesili sme sa na kavu a kolac po.
No ak pre teba není nakopnutim to, že to robíš pre svoju princeznú tak neviem 😃😃😃😃