Detská urológia na Kramároch

janula2511
15. aug 2018

Prosím vás, 1 ročného syna čaká operacia nezovstupneho vajíčka na kramaroch urologia. Boli ste tam niekdo na takejto operacii? Ďakujem

aamnicka
15. aug 2018

@janula2511 moj prvy syn,ma 5 rokov,bol operovany v ba na urologii,ked mal asi rok a pol....

janula2511
autor
15. aug 2018

@aamnicka na Kramároch?

aamnicka
15. aug 2018

@janula2511 ano ma kramaroch

janula2511
autor
15. aug 2018

@aamnicka a koľko dní stw boli hospitalizovaný? Aj tam to tak funguje že druhý deň sa môže ísť domov alebo 3 dni tam musím byť?

aamnicka
15. aug 2018

@janula2511 v den operacie nas rano prijimali,operovali okolo pol 13 a o pol 15 bol uz so mnou na izbe.....druhy den vizita a po nej,kedze bolo vsetko ok domov

janula2511
autor
15. aug 2018

@aamnicka takže druhý deň ste aj išli domov. A môžem sa spýtať čo mu operovali? A izby su aké? Sami ste boli na izbe?ja som počula že 3 dni tam musíš byť.

janula2511
autor
15. aug 2018

@aamnicka a ináč dosť neskoro ho operovali až o 13h.do vtedy nalačno byť. Bol kojeny vtedy ešte?

kikina84
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tortelinka
15. aug 2018

@janula2511 my sme boli oproti na jednodňovej chirurgii

kajka2211
15. aug 2018

nedavno bol operovany na vajko moj mladsi ( 3.8roka)najlepsie je ked predoperacne mate vybavene aspon den vopred aby to neoddalovalo rano operaciu a nezdrzovalo.od pediatricky tiez treba vysetrenie ( par dni vopred lebo bere krv a caka sa na vysledky ktore nie su ihned) .dojdete na prijem rano ( okolo 7 - 8 budete mat termin, nejest,nepit.) jeden rodic moze ist s prckom aj na salu.slo to vcelku rychlo.prinesu prcka potom na izbu kde budete uz cakat .my sme boli obaja aj manzel aj ja.jeden cakal na izbe.jeden siel na salu.dovezu na izbu okolo obeda ( zalezi od poctu operovanych ) odporucila mi kupit piskoty.ked vstane 2 hodky by nemal jest a potom po piskote alebo rozok.ked bude vsetko v poriadku ostanete 2 noci .o tyzden kontrola , po mesiaci znova, potom po troch...dalej sme sa este nedostali.v pripade dajakych doplnujucich otazok kludne napiste 😉

janula2511
autor
15. aug 2018

Ako ste to zvládli stým jedením? Predsa je to dlhá doba nejesť. A hlavne keď je kojene ešte.

kajka2211
15. aug 2018

@janula2511 preto treba tie predoperacne mat hotove vopred aby ste rano zaklopali na urologiu a malo to rychlejsi spad.je to troska na trapenie moj predsa len je starsi ale rano krical ze je hladny a smadny a tazko mu slo vysvetlit ze musi vyckat.bez scen kym sme cakali sme sa nezaobisli.ale da sa to pretrpiet.urcite ked ide o mensieho prcka a este kojeneho mali by to urychlit a cim mensi tym skorej by mal ist na operačku.boli tam velmi mily a vyjdu urcite v utrety.starsie deturence si lepsie lahsie nehaju vysvetlit ze pit a jest teraz nemozu.a este ste sa pytala na izbu.bola som sama s malym ale vedla v izbach som videla 2 maminy / 2 deti.ale nie kazdy tam ostava na noc takze je mozne ze sa ujde samostatna izba.qdoprovod rodica sa platilo nieco okolo 4 eura na noc.

aamnicka
15. aug 2018

@janula2511 kojeny nebol a aj keby bol,mali sme prisny zakaz cokolvek mu dat,kvoli anesteze....takze ja som obehala vsetky vstupne vysetrenia a muz ho zatial zabaval....bolo aj placu,ale prezili sme to.....u nas nik nebral ohlad na to,ze je maly....hoc tam boli vsetky deti starsie....maju napisany plan oprracii a podla toho brali...a na izbe sme boli 3 deti a 3 matky.....jeden chlapec bol cca 10 rocny a my 1,5 rocny a 3 rocny.....my mamy sme mali spat na izbe matiek co bolo na konci chodby,a to nepripadalo v uvahu u mna,tak som spala na stolicke pri jeho postielke.....ja som musela doniest aj postelne pradlo pre maleho a aj pre seba....stravu mal iba maly,kedze nas prijali az okolo obeda a ked som chcela pre seba ranajky,tak sa uz nedalo nahlasit.....tak som si isla kupit nieco do bufetu,kym maleho operovali....mozno sa to uz zmenilo,predsa su to pomaly 4 roky...nam operovali oba nezostupene semenniky....nam predoperacne robene den vopred vtedy nechceli uznat,tak sme museli ist u nich na aro....hodinu sme tam zabili,kvoli tomu aby kukli vysledky z krvi a odvazili si ho....iank lekari a sestricky boli prijemni a velmi chapavi.....po operacii mohol po 2 hodinach piskoty a ked nevracal,mohol aj pit a sa najest....po anesteze bol velmi umrncany,tak mu dali diazepam....vyspal sa a bolo uz dobre.....najviac si pamatal iba kanylu v nohe,na ruke mu nemohli najst zilu...

janula2511
autor
16. aug 2018

@tortelinka koľko ste platili? Čo mu operovali?

tortelinka
16. aug 2018

@janula2511 tiež nezostúpené semenniky, tuším 150 eur? ale ako dieťa bol aj na urologii, tam sme mali ťažkú operáciu obličiek

janula2511
autor
16. aug 2018

@tortelinka ale je asi lepšie na takejto jednodnovke byť. A o koľkej vás operovali? Dlho ste čakali jak ste prišli a než ho zobrali na operacku?

tortelinka
16. aug 2018

@janula2511 ahoj,nie, boli sme na presný čas,v pohode to bolo
I

onga1312
13. máj 2019

@janula2511 ahoj nás to caka zajtra. Ma 3mesiace, ako to funguje ked ju kojim každé 2,5hodiny niekedy 3 vydrží? Dakujem