Detská urológia Martin - skúsenosti

annamagatova
27. jan 2017

Ahojte maminky,prosím Vás, máte niektorá skúsenosti s hospitalizáciou na detskej urológii v Martine?V marci tam idem so synom na operáciu.Bude ho operovať pán doktor Javorka. Dakujem za odpovede.

zujka2
27. jan 2017

@annamagatova ahoj, môj syn mal urologickú operáciu, ale ležali sme na detskej chirurgii. ale operoval iný doktor. viem ti iba povedať ako je na detskej chirurgii a na detskom oddelení.

jotty
27. jan 2017

Ahoj, my sme boli dvakrat hospitalizovani v MT, ale len na vysetreniach. Dojcis este svoje dieta? Ak nie, tak sa priprav, ze narok na stravu ma len syn, ty nie. Musis si ju zabezpecit sama. Inak sa to tam da zvladnut. Mozno bude hospitalizovany na Jiske. Neviem ake stare mas dieta.

annamagatova
autor
27. jan 2017

Ahoj, dakujem ti za odpoved. Áno my vlastne budeme tiež hospitalizovaní na detskej chirurgii. Ja som sa pomýlila.Chcem sa opýtať aké to tam bolo, či tam budem môcť byt pri ňom aj v noci?a ako dlho tam asi budeme? Môj Matusko má hypospadiu🙁

annamagatova
autor
27. jan 2017

@jotty

Matusko má 4roky. Už ho teda nedojčim.co sa týka stravy tak viem že ja už nemám na to nárok s budem si to musieť zaplatiť.

zujka2
27. jan 2017

@annamagatova napíšem ti IP 🙂

annamagatova
autor
27. jan 2017

@zujka2 prosím ta ja sa tu moc neviem orientovať. Čo to znamená IP?😐Viem je to trápne ale ja sa tu moc nevyznám😊

jotty
27. jan 2017

No ja ked som tam lezala, tak nedojciace maminky sa chodili najest do bufetu. Stravu si nemohli ani zaplatit. Ze nemaju na ni narok. Bola som z toho prekvapena. Ja som este vtedy dojcila. A myslim, ze pri synovi mozes byt. Ak budu mat dostatok miesta. Viem, ze take male deti trosku utlmuju liekmi po operacii, aby ten pobyt zvladli

zujka2
27. jan 2017

@annamagatova napísala som ti správu 🙂