Detská ortopédia NÚDCH

zuzanka560
14. sep 2023

Prosím máte niekto skúsenosti s detskými ortopédmi v NÚDCH?

elenajezova
15. sep 2023

@zuzanka560 my tam chodievame .

unseulbut
15. sep 2023

@zuzanka560 Mám skúsenosť s MUDr. Brozmanovou, aj keď nie priamo z NUDCH, lebo my sme nechceli čakať na vyšetrenie (čaká sa 4-5 mesiacov), tak sme za ňou šli do súkromnej kliniky.

Diagnostikovala mi syna viac-menej od stola. Na základe jedného pohybu zápästím určila, že ja mám syndróm hypermobility, ktorý u mňa nikdy nikto doteraz neodhalil a syn ho má po mne, z čoho pramenia jeho ďalšie diagnózy.
Mne sa nepáčil jej fatalistický prístup a nedôkladné vyšetrenie. Odišla som s predpisom na orto vložky a pocitom, že aj tak nič nezmôžeme.
Nechcem spochybňovať jej skúsenosti, ale lepší pocit som mala z vyšetrenia na fyzioterapii, kde som sa tiež dozvedela diagnózu a k tomu ďaleko viac informácii o tom, ako môžeme problém riešiť. Len teda predpis na orto pomôcky môže dať iba lekár.

mariet24
15. sep 2023

@zuzanka560 áno budeme tam chodiť na kontroly, malý má výrastok ktorý budú sledovať. Z prvého vyšetrenia som mala veľmi dobrý pocit, za 1,5 hodiny čo sme tam strávili ho zhodnotili a vyšetrili 3 lekari

zuzanka560
autor
15. sep 2023

@mariet24 super 👍, nás má na starosti MUDr. Rendek, maličká má kratšie stehenné kosti 😔

zuzuko
13. feb 2024

my sme boli teraz na operácii a všetci na ambulancii aj oddelení úplne super. Všetci doktori aj sestričky - všetko vyšetrené, podrobne vysvetlené, veľká ochota. Klobúk dole 👏