Detská optika Strečnianska ul. Bratislava - skúsenosti?

sasha07
4. jan 2019

Ahojte dievčatá má niekto skúsenosti s optikou pre deti na strecianskej v Bratislave? Aký majú vyber ceny atd.

andrejka1974
4. jan 2019

maju naozaj velky vyber aj prijatelne ceny je si z coho vybrat my tam chodime s dcerkou od 1 a pol roka teraz ma 10 a sme naoyaj spokojny a vzdy daju aj nejaku tu zlavu ochotni pomoct

sasha07
autor
4. jan 2019

@andrejka1974 ďakujem za odpoved.. syn bude potrebovať nové okuliarky nosí ich rok. Teraz má rámy nano vista a veľmi sa nám osvedcili žiaľ tu u nás mali iba jeden ramik žiadny vyber. Preto zisťujem či sa oplatí radšej previezť do BA.

andrejka1974
4. jan 2019

@sasha07 urcite pomozu moja mala od nich prve ked mala 1 a pol a vedeli prisposobit tak ako potrebujete

mijunik
4. jan 2019

@sasha07 aj ja sa pridávam s pochvalným hodnotením Detskej optiky na Strečnianskej. S dcérkou chodíme len tam. Aj naša oftalmologička tú optiku chváli. 🙂

sasha07
autor
5. jan 2019

@mijunik ďakujem za info 🙂 tak pôjdeme to okuknut , už minuly rok som tam chcela, nakoniec sme kúpili u nás.. ale hovorím slabý vyber a toto sa mi páči že je to čistí optika pre deti..

lulu2014
6. jan 2019

@sasha07 zdravim. My mame odtial uz druhe okuliare. Sme s ich pristupom spokojni.
Len ak idete z vacsej vzdialenosti...a mate zaujem o nieco konkretnejsie...napr.znacku..ci spidermana alebo frozen..a pod.
Zavolala by som tam najskor ci maju a ak nie kedy bude tovar....lebo vyber je celkom slusny...ale...nie vzdy maju "vsetko". Aj my sme tak kupovali tie druhe...vedeli sme ze maju aj ine...tak ich objednali a potom sme si isli vybrat.
Prve sme mali alebo aj mame zn. Nano....co he super hlavne pre male deti...su ohybne asi sa nedaju ani zlomit. Dokonca sa u nas oprali na 60st..a "ziju".
Takze optiku ako taku odporucam...len teda ten vyber ako kedy.
Ale je vzdy celkom slusny. Da sa vybrat.
Drzim palce pri vybere. 😉

sasha07
autor
6. jan 2019

@lulu2014 ja práve chcem pre syna nano ramiky.. tie sa nám osvedčili ešte iné by som si pri ňom nevedela predstaviť.. sú fakt flexibilne a vhodne k jeho veku a aj povahe 😃 ďakujem za infosky a postrehy 😉

lulu2014
22. jan 2019

@sasha07 tak drzim palce. My sme tiez spokojni. Odolne flexibilne...
Inak mozno medzicasom uz aj mate😉

sasha07
autor
22. jan 2019

@lulu2014 ďakujem ..ešte sme neboli ..na štvrtok sme objednaný k očnej takze ešte len sa tam chystáme ..

lulu2014
22. jan 2019

@sasha07 dobre drzim palce aby ste vsetko vybavili k spokojnosti. Ale ked spominate tu ocnu....mala by som aj ja malu objednat na kontrolu. 😉🙂 Takze dakujem 😀