Zdravím, je tu niekto, koho dieťatko bolo v nedávnej dobe hospitalizované na detskej nefrológii na Kramároch? Dcérka (8,5 r.) bude hospitalizovaná sama, prvýkrát. Nevieme, čo od toho očakávať, resp.nikdy som na Kramároch hospitalizovaná nebola. Čo si so sebou priniesť? Čítala som, že všetko... Máte nejaké rady, typy, čo konkrétne nezabudnúť? Napr. vodu - doniesť balenú vo fľašiach? Župan, je teraz v lete potrebný? Aké sú izby? kde sú sprchy, kúpelňa, záchod - na chodbe, alebo pri izbe? Ďakujem.
Ďakujem za info. Tu vodu si treba doniesť, však? Či sa dá piť aj tá z kohútika? Určite dcére zabalím, ale ak by jej bolo málo, kým donesiem novú...
da da normalne pit, je tam kuchynka a kludne si moze vodu napustit aj tam, ten pribor, toaletny papier urcite, a klasika nieco na citanie alebo kreslenie,
ahoj, netreba zupan, staci nieco na prezlecenie, v izbách je dost teplo, su vacsinou po 4-5 na izbe, dve izby maju spolocne soc.zariadenie, inak su vcelku sestricky v pohode, ja som bola s malou 6x na nefro