Dobrý deň, hľadám mamičku dieťatka s detskou mozgovou obrnou, ktorá využila služby nejakého strediska ranej starostlivosti (resp. strediska včasnej intervencie).
Verím, že tu sa nájde niekto, kto mi pomôže. Som študentkou špeciálnej pedagogiky a táto téma ma veľmi zaujíma, píšem bakalárku v ktorej skúmam rozdiely v poskytovaní služieb deťom s DMO strediskami ranej starostlivosti na Slovensku a v ČR.
Nakoľko žijem a študujem v ČR viem, že rozdiely sú veľké a rada by som na základe získaných informácií v budúcnosti podieľala na zlepšení celkového systému ranej starostlivosti na Slovensku a hlavne jeho "propagácii" 🙂
Hľadám teda jednu rodinu ktorá využila tieto služby zo Slovenska a jednu z ČR, žiaľ už veľmi dlho pátram neúspešne a preto by mi veľmi pomohlo, ak by sa našla mamička ktorá má s ranou starostlivosťou skúsenosti a mohľa by mi venovať jedno či dve dopoludnia svojho času a o svojich skúsenostiach mi porozprávať.
Verím, že výsledky môžu byť prínosom nie len pre budúcich študentov, ale celkový pokrok v tejto oblasti.
Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
je tu skupina DMO. Skús tam napísať....