Mate s takouto pani doktorkou nejake skusenosti? co konkretne ona lieci..alebo skuma. moj syn bol vcera prvykrat v skolke,pred par dnami mal 3rocky..a jasne,ze bol taky vyplaseny trosku,stale chodil za ucitelkou,drzal ju za ruku,nechcel dokopy nic povedat..a bola tam detska logopedicka,a zevraj by sme mali navstivit klinicku psychologicku,lebo jej sa zda,ze ma oneskoreny vyvin reci.....a ze aby nemal s tym v buducnosti problem,ze to moze nechat stopy na jeho psychike,a bude utiahnuty.fuu,trochu ma tym naplasila,dufam,ze bude vsetko ok. s tou recou je take slabsie unho.nehovori cisto,aj vety nevie spajat,iba take lahsie.
no,ved moj je doma tiez vyrecny,a myslim,ze to jeho spravanie je skor tym novym prostredim.uvidim co bude dalej,zatial to necham tak,ako si zvykne v skolke.
@kuzelna Načo ťa za klinickou psychologičkou? To je pre ťažké prípady - napr. podozrenie na detskú schizofréniu, traumy rôzne atď. Pre pána a to povie študovaná učiteľka v škôlke po jednom dni. To bude asi dajaká jasnovidka alebo čo. 😀 Počkaj ako sa to bude vyvíjať a ak bude zle, tak sa objednaj do pedagogicko-psychologickej poradne. Spravia mu testy zrelosti a dajú ďalšie odporúčania.
Po prvom dni v škôlke sa mi takéto závery zdajú unáhlené. Určite by som jej povedala, že ak to bude treba, navštíviš, ale až keď sa v škôlke trochu oťuká a zistíš, či je to naozaj potrebné 🙂