Čaká nás operácia nezostupeneho semenníka, máte niekto skúsenosť s detskou chirurgiou v Poprade? Bojím sa veľmi tohto zákroku, bola by som vďačná za recenzie. Ďakujem
@martulienka58 Vďaka za povzbudenie 🙂 bojím sa narkózy a celkovo tak mi je ľúto, že to musíme absolvovať...neboli ste náhodou na zákroku pri doktorke Kurcinovej?
@martulienka58 prepacte pred tyzdnom uz???vam to povolili?moj ma 5,5 roka a stasle cakame..v marci to zrusili..pat dni pred terminom..prosim vas ako to bolo?dakujem
@martulienka58 prosim vas mali ste 14 dnovu domacu karantenu?
@martulienka58 prosim vas kolko to trvalo ten zakrok
@angelinja my sme mali mat povodbe 25.3 a zrusili nam to. Synceka operoval dr. Baca...on sam nam volal tyzden a pol ci je syn zdravy a pod. Operoval ho v sobotu 25.4
@katka435 aj ja som sa bala narkozy...nepacilo sa mi jedine, ze ho zobudili skor,ked mu vyberali kanylu. Ale hned sme isli domov, syn nevracal ani nic. Akurat bol cestou uplakany, ale dalo sa to zvladnut. Rozpravala som s nim, hracky davala a tak. Doma lezal, a vecer nechcel ani sirup,ze ho to neboli. Ale tak na noc aom pre istotu dala a spal pekne celu noc 🙂
@angelinja Nemali sme...nespominali nam nic. Akurat sa pytali tie bezne veci, ci sme boli v zahranici, alebo s niekym kto bol v kontakte. Zakrok trval cca 20 minut.. prisli sme malemu dali sirupcek (oblbovak).. o 9.30 ho vzali, uspali, napichli kanylu, a 10.15 mi ho uz priniesli spat 🙂
@martulienka58 dakujem a prosim ta to bola normalna nemocnica ci procare?
@angelinja fu ja Kosice velmi nepoznam...boli sme na Poliklinike Terasa...ozaj netusim :(
@martulienka58 dakuujem my sme z BA takze mena vobec nepoznam... aha pozrem si teda..to na polilklinike vam robili?
@martulienka58 potom ste obli este kolko hodin tam?
@angelinja ano tam 🙂 vy idete tiez do Kosic?
@martulienka58 nieee my sme v BA..len tak sa pytam lebo sak slovensko ako slovensko aj teraz pozcuvam brifing a krajci hovori o 14 dnove karantene pred operaciami
@martulienka58 Náš malý bude mať rok, no a že hneď po roku ho môžu operovať. Zisťujem info ohľadom Popradu pretože tam je malý sledovaný ale nepáči sa mi prístup lekárov tak zvažujem, či nepôjdeme na zákrok do Košíc. Nikto mi nevie povedať aký sú tí lekári v Poprade, prídu mi mladí a neskúsení.
@katka435 neviem ti povedat. No nas kazdy uistoval, ze to je rutinny zakrok a nemame sa coho bat. Nam na to prisli neskor az
@katka435 Ahoj! Mohla by som sa opýtať či ste boli nakoniec v PP a ako operácia dopadla? Nás to čaká totiž v najbližšom období. Ďakujem vopred za odpoveď.
@srilanka88 Ahoj, boli sme na zákroku ale nie v PP ale nakoniec v KE, pri pani doktorke Kurcinovej. Do PP by som už nešla, radšej KE.
@katka435 a ako ste sa tam objednali? ja som tam skúšala pred pár dňami volať, ale nedovolala som sa.
@srilanka88 Sestra tam chodí so synom, tak ukázala našu správu doktorke a tá nám hneď dala termín operácie. Určite len skúšajte volať, objednajú vás.
@katka435 Dobre, ďakujem za odpoveď 🙂
@katka435 ja len pre povzbudenie 🙂 bola som so synom pred tyzdnom tiez na zakrok pre nezostupene semenniky, lenze v Kosiciach. Nebojte sa, deti to znasaju uzasne. Syncek uz bude mat 3 roky, ale na druhy den uz skakat chcel, odrazadlo a tak. Jasne, ze to robit nemoze. Cize horsie je to, ze treba striehnut a vymyslat ine aktivity. Hoji sa to pekne 🙂 Bolesti po zakroku ani nemal...sirup od bolesti som mu davala akurat na noc. Drzte sa!