Ahojte mamičky, prosím o info. S 5 mesačnou dcérkou ideme na menší chirurgický zakrok do detskej fakultnej nem.v banskej Bystrici na cca 3 dni.kamarátka mi spomínala že pred pár rokmi oddelovali bábätka od mamičiek.mamičky boli ubytovane na inom poschodí a volali ich iba na kŕmenie. Máte niektorá nejakú aktuálnu skusenost? A dalo sa to riešiť aj tak aby sme boli spolu, Malinka je na mne dosť závislá, a nechcem si domov doviesť dieťa s traumou a separacnou uzkostou ďakujem
Podla charty prav dietata mas pravo byt hospitaliz.s dietatom do 6 rokov, a funguje to aj naopak,ak je hospit.mama,kt.koji,moze byt s nou dieta... zavisi ale od ludi... v PO detskej som podpisovala reverz,ze beriem dieta domov,lebo ma s nou nechceli hospitalizovat (mala nieco cez dva roky) a naopak,teraz som bola s dcerou hospitaliz. na traume napriek tomu,ze mala uz 8 rokov... cize je to hlavne o ludoch,kto ma snahu,ten umozni aj nad ramec zakona a kto chce robit prieky,dovod si najde...treba sa informovat osobne a uvidis,drzim palce
@alanka12 ahoj,pokiaľ budeš na oddelení kojencov,tak s malou budeš celý deň,ale večer musíš odísť na prvé poschodie do izby matiek. Je to tam veľmi zlé na pediatrii pretože si ako v akváriu. Nebudem ti písať podrobnosti radšej. Pokiaľ bude na chirurgii miesto,tak tam je to fajn,budeš s malou na izbe,môžeš s ňou aj späť v jednej posteli,sestričky to akceptujú.
@alanka12 Myslím, že do roka nemôže byť mamka s bábom. Mamka je na mobile a sestričky ju prezváňajú. Dieťatko má nejaké utišujúce prostriedky, je pokojnejšie. Kúpete si ju sama. Osobne si neviem predstaviť byť bez bába...držím palce, zvládnete to.