Detská fakultná nemocnica Banská Bystrica

bajuss21
9. aug 2021

Ahojte maminky, ako je to aktuálne v detskej nemocnici v BB s hospitalizáciou? Už sme tento rok boli pár x v inej nemocnici a zakaždým som bola na izbe s dcérkou nonstop a dosť ma zaskočili staršie diskusie na MK. Dcérka ide mať rok a ideme tam o dva týždne na MRI na tri dni. To vážne v noci bude sama na izbe a ja inde???? 😡

gdpr
9. aug 2021

Záleží koľko majú detičiek na oddelení ak jednoducho nemajú dostatok miesta pre sprievod tak budeš inde ak majú voľné lôžka tak budeš pri malej. Predsa neodmietnu nejaké dieťa, ktoré potrebuje byť hospitalizované len preto aby si mohla byť s malou.

bajuss21
autor
9. aug 2021

@gdpr oukej len som z toho v šoku nakoľko v nemocnici v ktorej sme boli tak boli normálne izby s postieľkami pre deti a s posteľami pre doprovod....toto som nečakala....

gdpr
9. aug 2021

@bajuss21 tak je to v každej jednej nemocnici môže sa stať napr. dopravná nehoda alebo pár krát bola hromadná otrava v detských táboroch alebo čokoľvek a vtedy aj lôžka pre sprievod použijú pre deti.

dijka123
12. aug 2021

@bajuss21 ahoj ak maju volne mozes byt kludne snou

ada0207
18. sep 2021

@bajuss21 Ahoj prosím ta 🙏🙏🙏🙄 my ideme tento týždeň so syncekom 10m tam, vieš mi povedať ako ste boli nakoniec spolu alebo oddelené? Aké máš skúsenosti terajšie veľmi by si mi uľahčila moju trampotu 🤦‍♀️ďakujem krásne

ada0207
20. sep 2021

Žienky prosím čo podstatné si brat na trojdňovu hospitalizáciu s 10m bábom 🙏 prosím poraďte! Som dosť v strese a už neviem ani čo som vedela 😞