Detská fakultná nemocnica Banská Bystrica

angie666
7. nov 2020

Baby prosím súrne pomoc.
Čaká nás hospitalizácia s mojím 9 mesačným synov a neviem čo čakať.
Budú mu dávať stravu?
A koľko budem platiť ako jeho sprievod?

rachel36a
7. nov 2020

@angie666 ak je dieta plne kojene tak nedostava stravu ale matka ano...tvoj uz zrejme nie je, cize on dostane stravu a ty si bud zaplztis stravu u nich( ci neodporucam lebo je hrozna) alebo si stravu kupis v bufete, pripadne si objednas a nechas priviezt...cenu ak si vezmes stravu od nich najde na stranke nemocnice...ubytko neplatis..

elisaelisaday
7. nov 2020

@angie666 Podla toho, na akom oddeleni bude syn hospitalizovany, budes bud s nim v izbe alebo v izbe pre matky (pocas dna, aj ked budes v spolocnej izbe, mozes byt s malym). Stravu si mozes objednat, ak budes chciet (ranajky, obedy, vecere). Ak nekojis, zober si umele mlieko, ake maly pije, oni sice vedia objednat, ale radsej si zober. Budes platit len za stravu, ubytovanie je pre sprievod dietata do 3 rokov zdarma. Drzte sa.

angie666
autor
7. nov 2020

@rachel36a ďakujem pekne 🙂

angie666
autor
7. nov 2020

@elisaelisaday ďakujem pekne 🙂

angie666
autor
7. nov 2020

@elisaelisaday budeme hospitalizovaný len 3 dni kvôli CT takže neviem na akom oddelení...no dúfam že ma nechajú s ním aj na noc

elisaelisaday
7. nov 2020

@angie666 Budes pravdepodobne v spolocnej izbe pre mamy. Tam budes mat v podstate len veci a je tam aj sprcha. Ale cely den budes moct byt s malym s nim v izbe. Ja som zase bola vdacna, ze mam stravu objednanu na oddeleni a nemusela som behat do bufetu, lebo syn plakal odusu, ked som sa vzdialila. Neboj, da sa to zvladnut! 🙂

angie666
autor
8. nov 2020

@elisaelisaday ďakujem krásne 🙂

ada0207
18. sep 2021

@angie666 Ahoj, prosím môžeš mi napísať tvoje skúsenosti s nemocnicou nakoniec 🙏 nás čaká budúci týždeň tie hospitalizácia na par dni s 9m syncekom a tiež neviem čo čakať od toho čo si zobrať a tak... 🤦‍♀️
Veľmi pekne ďakujem 💓

angie666
autor
23. sep 2021

@ada0207 ahoj 🙂 ak chceš napíš mi do súkromnej správy🙂 rada odpoviem na všetko

ada0207
23. sep 2021

@angie666 Ahoj už sme tu na kojeneckom.... Ďakujem 🤗

angie666
autor
23. sep 2021

@ada0207 prepáč, nechodím sem až tak často🙂 ale silno držím palce aby všetko dopadlo v poriadku...budete mať aj prilbu?

ada0207
23. sep 2021

@angie666 ďakujem🤗 Nie my máme pri ušku vyrástok malinký my sme len na 5min operáciu išli ale 24 hod tu musíme byť 😬🙄 ale hrôza teda tu....

angie666
autor
23. sep 2021

@ada0207 ja som bola tiež na kojeneckom 3 dni a fakt to bol horor🤦potom sme mali operáciu kde bola hospitalizácia min 10 dní a to nás už našťastie dali na iné oddelenie inak by som to asi nezvládla... malý papal každé 3 hodiny v noci a chodiť zakaždým za ním v noci na iné poschodie bol masaker

ada0207
23. sep 2021

@angie666 Ja som tu sním na izbe už je to prerobené, ako technický fajn, ale ja som sklamaná personálne 🙄 ja mam pocit akoby som sem dobrovoľne prišla a star sa... Ak ma chápeš 😉

angie666
autor
24. sep 2021

@ada0207 úplne ťa chápem neboj ;)

ada0207
24. sep 2021

@angie666 Si zlatá... My matky vydržíme ale všetko ✌️😉

angie666
autor
24. sep 2021

@ada0207 presne tak 🤗

lundus
4. nov 2021

Ahojte, potrebujem zistiť info pre kamarátku ktorá nie je na koníku. Má byť s 1 ročnou dcérou hospitalizovaná a chce zistiť ci s nou bude môcť byť na izbe

angie666
autor
4. nov 2021

@lundus ahoj,my sme boli hospitalizovaný na CT hlavy keď mal syn 8 mesiacov a on bol na dojčenskom oddelení...ja som bola na inom poschodí na izbe matiek...operovaný bol 10 mesačný a boli sme spolu na inom detskej chirurgii ale to preto že on mal veľkú operáciu hlavy a tam to poriadne sledovali... takže asi závisí od toho dôvodu hospitalizácie

lundus
4. nov 2021

@angie666 ide na sledovanie na 1 týždeň bude napojená na nejaký prístroj, keďže má babo rakovinu a potrebujú zistiť ci zaberá liečba

angie666
autor
4. nov 2021

@lundus na rakovinu tam majú iné oddelenie takže si myslím že bude tam...ale tam neviem ako to chodí...ja osobne by som zavolala na vrátnici,povedala čo je vo veci,nech ju prepoja na oddelenie a tam sa spýtať

angie666
autor
4. nov 2021

@lundus je tam oddelenie onkológie tak nech tam skúsi zavolať ... dúfam že som aspoň nejako pomohla a prajem bábu veľa zdravia a šťastia ❤️