Baby prosím súrne pomoc.
Čaká nás hospitalizácia s mojím 9 mesačným synov a neviem čo čakať.
Budú mu dávať stravu?
A koľko budem platiť ako jeho sprievod?
@angie666 Podla toho, na akom oddeleni bude syn hospitalizovany, budes bud s nim v izbe alebo v izbe pre matky (pocas dna, aj ked budes v spolocnej izbe, mozes byt s malym). Stravu si mozes objednat, ak budes chciet (ranajky, obedy, vecere). Ak nekojis, zober si umele mlieko, ake maly pije, oni sice vedia objednat, ale radsej si zober. Budes platit len za stravu, ubytovanie je pre sprievod dietata do 3 rokov zdarma. Drzte sa.
@elisaelisaday ďakujem pekne 🙂
@elisaelisaday budeme hospitalizovaný len 3 dni kvôli CT takže neviem na akom oddelení...no dúfam že ma nechajú s ním aj na noc
@angie666 Budes pravdepodobne v spolocnej izbe pre mamy. Tam budes mat v podstate len veci a je tam aj sprcha. Ale cely den budes moct byt s malym s nim v izbe. Ja som zase bola vdacna, ze mam stravu objednanu na oddeleni a nemusela som behat do bufetu, lebo syn plakal odusu, ked som sa vzdialila. Neboj, da sa to zvladnut! 🙂
@elisaelisaday ďakujem krásne 🙂
@ada0207 ja som bola tiež na kojeneckom 3 dni a fakt to bol horor🤦potom sme mali operáciu kde bola hospitalizácia min 10 dní a to nás už našťastie dali na iné oddelenie inak by som to asi nezvládla... malý papal každé 3 hodiny v noci a chodiť zakaždým za ním v noci na iné poschodie bol masaker
Ahojte, potrebujem zistiť info pre kamarátku ktorá nie je na koníku. Má byť s 1 ročnou dcérou hospitalizovaná a chce zistiť ci s nou bude môcť byť na izbe
@lundus ahoj,my sme boli hospitalizovaný na CT hlavy keď mal syn 8 mesiacov a on bol na dojčenskom oddelení...ja som bola na inom poschodí na izbe matiek...operovaný bol 10 mesačný a boli sme spolu na inom detskej chirurgii ale to preto že on mal veľkú operáciu hlavy a tam to poriadne sledovali... takže asi závisí od toho dôvodu hospitalizácie
@angie666 ak je dieta plne kojene tak nedostava stravu ale matka ano...tvoj uz zrejme nie je, cize on dostane stravu a ty si bud zaplztis stravu u nich( ci neodporucam lebo je hrozna) alebo si stravu kupis v bufete, pripadne si objednas a nechas priviezt...cenu ak si vezmes stravu od nich najde na stranke nemocnice...ubytko neplatis..