Detska endokrinologia Pezinok, Modra, BA, Trnava

mimimami3
29. jún 2018

ahojte, neviete, kde robia endokrinologicke vysetrenia detom v spominanych mestach? treba vopred zavolat a objednat sa na termin alebo si prist rano pre casenku? mna tiez momentalne riesia na endokrino, ale vysetruju len dorast a dospelych, deti vobec neberu a neviem sa tu v okoli dopatrat detskeho endokrinologa. potrebujeme zistit, ako malej pracuje stitna zlaza.

ajajaj00
29. jún 2018

ja som to riesila teraz cca 2 tyzdne dozadu..vsade sa musis objednavat..a mas neskutocne cakacky...aj 2 mesiace..brali malej krv?lebo to budu potrebovat a pytat vysledky a podla toho sono

mimimami3
autor
29. jún 2018

@ajajaj00 A nemas kontakt na nejaku endokrino tu v okoli? neviem sa akosi nicoho dogooglit... vyslovene detsku endokrino neviem najst. krv jej maju brat tiez - problem je, ze je uz niekolko mesiacov stale unavena, zacalo to v skole, po tretej hodine sa ukladala na lavicu spat, zaspala v jedalni, poobede sme ine nepocuvali, len aka je unavena... no nema ziadne ine priznaky, takze sme to brali tak, ze je to skolou, predsalen vela noveho, ulohy nam zabrali neskutocne vela casu... riesili sme to i cez cppp, tam sa vsak nic zavazne nenaslo (akurat je tak na hrane poruchy pozornosti, ale to nie je nic, co vysvetluje tu unavu). takze nas psychologicka poslala na krv kvoli chudokrvnosti a na endokrino, ci ma v poriadku stitnu zlazu a ak bude oboje z toho negativne, tak na neurologiu (od toho netusim, co ocakavat). chcem to vsetko poriesit cez prazdniny, preto zhanam kontakt na endokrino, nech ju mozem cim skor objednat.

ajajaj00
29. jún 2018

@mimimami3 my sme boli na Antolskej a dr sa vola Nogeova ale kontakt nanu nemam lebo mne to kamoska po znamosti vybavila

rebeca2
4. feb 2021

@ajajaj00 mozem sa spytat na prvom vysetreni vam co vsetko dr. Nogeova robila? Nahodou nebrala krv aj na jod? My sme boli na kramaroch, ale hned malej supla lieky bez sona a odobratia krvi, len vysledky od obvodnej pozrela, na zaklade zvydenych hodnot dala lieky, mozno by stacilo len jod v strave zvysit...

ajajaj00
4. feb 2021

@rebeca2 ja si to uz nepamatam ale robila malemu sono stitnej a odber krvi..chodime na kontrolu kazdeho pol roka a vzdy mu berie krv..ona je dost precizna vzdy mu naprd zaskrkne aj kontrolu vitaminu D

rebeca2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebeca2
4. feb 2021

@ajajaj00 a sono vam robila priamo ona, ci vas poslala niekam?

nazu
4. feb 2021

MUDr. Katarína Poláková - Trnava - 033/5953459 /treba sa objednať/,chodím tam so synom kvôli štítnej a sme veeeeľmi spokojní.

ajajaj00
4. feb 2021

@rebeca2 poslala nas dr co robi sono na Antolskej kedze aj ona tam ordinuje

rebeca2
13. feb 2021

Po akom case sa vam upravilo tsh? Dcera berie euthyrox 25 kazde rano pri terajsej hodnote tsh 12,3 a kontrolu mame o 6 tyzdnov, nemoze jej z nadmerneho uzivania tychto liekov vzniknut hypertyreoza?

kacik5
15. máj 2023

@nazu Dobrý večer. Môžem sa spýtať Dr. Poláková je v detskej časti alebo v dospeláckej? Ďakujem za odpoveď