Ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti, včera sme boli na Kramároch na photovosti, syn dostal na nohu dlahu, že má zlomenú nohu. Máme prísť za 5 dní na dosádrovanie do chirurgickej ambulancie, tak sa chcem opýtať, či tam je stále tak strašne veľa ľudí, ako bývalo, respektíve, kedy je najlepšie tam prísť a na aké dlhé čakanie sa pripraviť. A či ešte funguje tam na tom istom poschodí bola súkromná chirurgická ambulancie Dr. Kerdíkovej, kde sa dalo vybaviť všetko o dosť rýchlejšie.
Na Kramaroch maju uz aj na internetovej stranke rezervacny system, kde sa mozes objednat na konkretny den a hodinu (zadarmo). my sme to tiez tak vyriesili, lebo inak tam ozaj stravis pol dna...
Tu je link: https://rezervacie.dfnsp.sk/rezervacia-terminu
A isli ste na chirurgiu? Lebo chirurg na pohotovosti mi povedal, ze sa neda objednat. Inak ani na ORL sa mi to nepodarilo, ked som potrebovala ist s dcerou co najskor ku kokretnemu lekarovi, lebo ju lieci dlhodobo.
Hej, boli sme na tej ambulancii 111. sli sme tam na kontrolu po zlomenine (osetrenej tiez na urgentnom prijme na chirurgii), kazali nam prist len v pripade tazkosti, no mne sa cosi nepozdavalo, tak sme sa tam radsej objednali a sli sme. s objednanim cez net nebol problem... zeby tam mali viac chirurgickych ambulancii??? neviem... my sme boli v tej 111.
Dakujem za odpovede, skusila som syna objednat do vseobecnej chirirgickej ambulancie na 9.30, tak snad to bude v pohode a zoberu nas. Len nechapem, preco doktor na urgente hovoril inak
Hej treba sa objednat a neni problem plus minus desat minut a ides dnu
Tema z 2017..ale plati to stale, ze ked mate rezervaciu online...tak necakate? Mne znama tvrdi, ze chodi tam s dcerou na ocne...a aj s rezervaciou cakaju 2-3h... Tak nechapem, ci to je fakt tak, alebo naco je ten rezervacny system.. :(
@kllamarka my chodime na Kramare na imuno, endokrino, neurologiu, ortopediu a vsade sme sa objednavali cez ten ich system. vacsinou nas zobrali hned nacas (niekedy sme ledva vysli na poschodie a uz sestricka medzi dverami nas zhanala 😀 ), malokedy sme cakali, ale max do hodinky (aj to len na ortopedii, ale tam mavaju fakt plno). mne sa ten rezervacny system pozdava.
Zdravím Neviem či poradím ale na dosadrovanie mozte ist už aj detskemu chirurgovi v mieste bydliska s papierom z pohotovosti.