Pekný deň dievčatá, ja by som chcela vedieť niečo o detskej chirurgii v BA na Kramároch. Viete mi odporučiť nejakého konkrétneho dobrého lekára, alebo je to jedno? Ako to tam chodí, aké máte skúsenosti? Treba sa tam najprv objednať? Nikdy sme neboli v nemocnici, a teraz máme ísť so synom na taký 3 dňový zákrok, no som poriadne vystrašená už teraz. Veľmi pekne ďakujem za každú reakciu 😉
@pittelka Ahoj. A na aký zákrok idete?
@zlatusik28 maličký 2,5r. má stále problém s nechtovými lôžkami na palčekoch na nožičke. Stále sa mu to zapaluje a zahnisáva. Akokeby sa mu zarastal nechtík, ale nezarastá, len ten "vankúšik" mu prerastá cez nechtík. Už sme vybrali toľko ATB a mastičiek... až nám lekár povedal, že sa to musí chirurgicky odstrániť ☹ . Na budúci týždeň sa tam chystáme, tak som zvedavá kedy nás objednajú na zákrok. Mám z toho fakt stresy.... chudatko moje malé
@pittelka a neviem toto sa kedysi robilo ambulantne na pockanie... inak my co chodime na imuno tak vedla je chirurgia a viem ze sa da objednat za 4 eura na presny cas... ja ti to doporucujem lebo tam zvykne dost ludi byt...
@pittelka my chodíme k dr. Hornovi, ale neviem, či robí aj takéto. Inak je to super doktor. Ale ako hovorí maria30, ak nebudeš mať vybratého lekára, pri registrácii ti povedia, za kým máš ísť.
@maznacik007 ibaže on je maličký, a budú ho musieť uspať, takže to asi nebude ambulantne. Inak to objednanie je určite super, to si stačí zavolať na recepcii?
@pittelka no na zakroky v narkoze sa caka.... prave kvoli tej narkoze... normalne si vyhladaj cislo na kramare a zavolaj si... oni ta prepoja ... niekedy to kam ta poslu zavisi aj od bydliska...
my sme na zakrok v narkoze cakali 6 mesiacov a kusok.... lebo to nie je zivot ohrozujuci stav a ani diagnostika... ale to ti oni presne povedia... zavisi aj od poistovne aku mate
@maznacik007 kokso, tak to je sila..... 😠 Určite si tam zavolám a objednáme sa, potom uvidíme
@pittelka nechcem ťa vystrašit, ale my sme na ložko na are čakali 2,5 mesiaca a aj tak nám termín zrušili, majú málo miesta, rekonštruuje sa tam, takže čím skor zavolaj a informuj sa práve na toto.. ale tak nás zrušili, lebo my sme mali ísť na komplikovanejšiu operáciu a na ARE mal ležať minimálne dva dni po tom.
takže volala som si , a na presnú hodinu sa nedá objednať ☹
@pittelka - no nedá, oni registrujú do nejakého systému, a ak máš nejaký rengén alebo snímky, tak to tiež musíš dať do toho systému, aby si to lekár priamo v PC pozrel.
ja som dnes tiež volala a zase nič nevedia, sestričky dokonca ani nevedia, že sa tam opravuje.. tak to iba mne povedali do telefónu alebo ako???
@pittelka inak na tej chodbe ako su chirurgicke ambulancie je aj sukromna chirurgicka detska ambulancia - je tam MUDr. Kerdíková najdes na nete aj mobil na nich...skus sa tam objednat, platis iba za casenku 4 EUR myslim...a ona pracuje pre sukromnu kliniku okrem inych lekarov odtial mozno by aj oni operovali...skus, ci si pojdes odstat radu k nemocnicnym chirurgom alebo to budes mat tu napockanie je rozdiel...🙂))
Ahojte chcem sa spýtať neviete či tam robia aj zakrok nezostupeneho vajíčka? Lebo moj maly ked sa narodil tak nemal vajicka v mieskoch tak sme išli na urolg. na Kramare a povedali nam ze ked nezidu dole bude to treba zoperovatno a prave vajko zliezlo a lave zatiaľ nič. No a ja mam hrozu z nemocnice ze by sme tam mali lezat, tak by som chcela vediet či sa to nedá aj formou jednodňovej chirurgie.nevie mi niekto poradit? Ďakujem 🙂
@jankakaroli dá sa. u tej dr. Kerdíkovej ako písala karmelka77. Aj nás oni operovali na nezostúpené vajíčko. Objednaj sa dr. Babalovi
Jej ďakujem teraz mi odlahlo 🙂)) a ta dr. kerdikova alebo dr. Babala sú v nemocnici na kramároch? A všetko prebehlo v poriadku? Ako to maly zvládol?
@jankakaroli ahoj, urcite to robia v Centre jednodňovej chirurgie na Partizánskej (v bývalej evanjelickej nemocnici). Kamaratka akurat na takom zakroku bola dnes s malym. Trvalo to dokopy 3 hodiny ( uspanie, operacia, prebratie z narkozy, kontrola anesteziologom) a sli domov 🙂
@jankakaroli Ano na prvom poschodí na pravo od statnej chirurgie skus pozriet Euromed na nete. zacali ho robit o 8:45 a o pol 11 sme uz isli domov. vsetko bolo bez problemov
Ďakujem vám veľmi pekne 🙂
@karmelka77 takže boli sme v Euromed-e a fakt super prístup, komunikácia... 🙂 no všetko. Bola som šťastná ako blška, pani dr. nám vôbec neodporúčala necht. lôžko chirurgicky odstraniť v jeho veku. Boli sme na hodinu objednaní, dostali sme mastičku, pokecali, naučila nás masírovať necht. lôžko a to všetko za 4 eura. Fakt vám veľmi pekne ďakujem, že viem o tejto klinike a určite by som sa snažila "malé" zákroky riešiť cez nich 😉
@pittelka super som rada🙂)))
@pittelka ja chodievam na chirurgiu pravidelne min. raz do roka... staršieho syna tam aj operovali.. naposledy pred 3-4rokmi.. čo sa týka ambulancie, tam si nenavyberáš.. pošlú ťa konkrétnu ambulanciu... väčšinou tam je dr. Košnárová.. je to fajn - staršia lekárka... čo sa týka chyrurgie oddelenia - lekárov, tam sa tiež nemôžem sťažovať.. držím palce... 😉