Detská chirurgia Kramáre

lepok
7. sep 2015

Ahojte...prosim Vas,mate niekto cerstve skusenosti s hospitalizaciou na detskej chirurgii na Kramaroch?idem tam s rocnym synom a velmi stroho mi bolo povedane "...no a ked chcete mozete s nim zostat..." . Mamicky su na izbach s detickami alebo oddelene? Co v situacii ak stale kojim,bude to niekoho zaujimat ci nie? Ako to tam vyzera,postele,zariadenie...? Popripade mate skusenost s nadstandardnou izbou?

andrejka1974
7. sep 2015

urcite dostanes len rozkladaciu postel,ktoru dostanes vecer a rano ju musis opat zlozit ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a nadstandart byva casto plny a je dost drahy , ale urcite vsetko zvladnete, na izbe ste vacsinou dve maminy ,obcas aj tri

sasa1983
7. sep 2015

ahoj, my sme boli na internom, keď mal Edko cca 5 týždňov, nadštandart, bol voľný, ak bude, nie je problém, stál tuším 30eur/noc. Kvôli čomu idete?

rebeka7501
7. sep 2015

Detská chirurgia ? OTRAS !!!!! Dobytčáreň, postele z roku 1950, plechové nočné stolíky, vytrhané lineleum, atď prístup sestričiek (na chlapčenskom oddelení) hrozný !!!!!! Na izbe sú tri postele. Dcéra bola na chirurgii v máji 2015, najprv na dievčenskom oddelení, potom ich sťahovali na chlapčenské (menili okná). mamičky spia na izbe, ktorá je na začiatku oddelenia. Samozrejme sa platí.

bonaqa2013
7. sep 2015

Aj za tú skladaciu posteľ sa platí 3,3 e za noc. My sme boli na ORL v júli a mm bol na izbe so ženou 😀 😀

sasa1983
7. sep 2015

rozhodne si vezmi tu nadštand.izbu, ak bude voľná.

lepok
autor
7. sep 2015

@sasa1983 ... hrcka na spanku.

lepok
autor
7. sep 2015

Syn zaspava na prsniku.a spava pri mne.neviem si predstavit ako "ho donutia" spat sameho. ??? . A lekara si je mozne dohodnut ci podla sluzieb to je? A su tam pristahovalecki sarlatani alebo nasi? Aaaa zacinam mat nervy

sasa1983
8. sep 2015

@lepok nasi. A podla mna je toto velmi zavisle od naplnenia oddelenia. Takze to vidim tak,ze mnohe zistis,ked prides. Ale aspon teeaz nie je chripkova sezona,...v januar-marec to musi byt horsie...

bonaqa2013
8. sep 2015

@sasa1983 keď máš chrípku tak ťa ani tam nepustia - pošľú ťa domov liečiť sa.... 😉

bonaqa2013
8. sep 2015

@lepok je možnosť dať malému bábu detskú postieľku. A ty budeš mať rozkl. posteľ, ráno ju zanesieš do skladu, celý deň budeš sedieť len na stoličke - ak bude na izbe ak nie tak na chodbe a večer zas si donesieš posteľ. Tak sme to mali na ORL. Tiež na Kramároch. 😒 😒 😒

sasa1983
8. sep 2015

@bonaqa2013 samozrejme. Myslela som to tak,ze pocas chripkovej sezony byva zvacsa zakaz navstev, co na pohode velmi neprida.

cinnamon111
8. sep 2015

podľa mňa nepôjdeš na detské odd. ale na kojenecké odd. Je to tam celkom fajn. Malý bude mať svoju postieľku a ty rozkladaciu posteľ, ktorú ráno zložíš a večer si ju zas rozložíš. To je fakt nepohodlné. Iba ak by si mala nejaké zdravot. probl. ,alebo ak by si bola tehotná, dajú ti normálnu posteľ. Izba je pre 2 deti a dve sprevádz. osoby. Myslím že je len jedna jednotka. Izby sú klenené, tak vidíš asi cez 3-4 izby. Na izbe je skriňa, rozdelená na dve časti, každá mama má svoju polovicu a dá sa aj zamknúť, a každá má aj nočný stolík. Ten nábytok je nový, taký farebný, oranžovo - zelený. Pred izbou je filter, tam je prebaľovací pult, váha, umývadlo, vanička a kade čo iné, pre lekárov..... . Mamičky majú svoju kuchynku s chladničkou, mikrovlnka, varná kanvica. Ak si niečo donesieš pre seba, či malého, odložíš to tam. V kuchynke sú aj hračky pre detičky, asi tak 2 plastové krabice a ešte nejaké autá, kočík pre bábiky a pod. Na tej chodbe je aj škôlka, učiteľky sú milé. Ja som ju napr. poprosila, či som sa tam s malou nemohla chvíľu pohrať - nech stále nie je len na izbe a dovolila mi to. Mala len niečo viac ako rok...skôr si vezmi DVD prehrávač, alebo notebook, kde môžeš malému na izbe púšťať rozprávky. Mne to veľmi pomohlo, občas sa pridali aj iné deti a to bolo už veselšie.

janula.k
13. jan 2016

Prosim vas neviete ako je to s ubytovanim matky na detskej chirurgii na Kramaroch ak tam idem s mesacnym syncekom? Budeme na izbe spolu?

simiatko2
19. jan 2016

@janula.k my sme sa v sobotu odtial vratili . na izbe budete spolu, maly bude mat postielku, vy vsak postel nie. Sediet budete na stolicke, vecer si pojdete vyzdvihnut rozkladacie lozko a rano ho odovzdate.

janula.k
19. jan 2016

@simiatko2 dakujem, volala som tam na oddelenie a len tolko mi povedala, ze ak som kojaca matka, mam narok na lozko, ale nepovedala mi, ze len na noc 😠 no neviem si predstavit ako ho budem kojit na stolicke..

janka2501
20. jan 2016

@janula.k
To lozko mas klasicku postel a cely den. Matky ktore koja deticky,tak im postel neberu.

kacena4
20. jan 2016

@janula.k na izbe spolu budete, ci spat to je otazne. zalezi od toho na akej izbe budes male babatka cca do roka su vacsinou na jednej izbe spolu. ja som bola pred mesiacom. ak budete na tejto izbe tak tam sa rozkladacie lozko nezmesti a aj kojaca matka spi s ostatnymi matkami v samostatnej izbe, takze bud si budes brat na kojenie dieta do tejto miestnosti alebo nakojis po sediacky v kresle. v noci napr. nemozes mat dieta v tejto miestnosti popr. hned na prijme si pytaj izbu s postelou, ktoru mozes mat rozlozenu, mozno ti vyhoveju ☹