Detská chirurgia Košice

zuzmag
23. apr 2019

Chcela by som sa informovat kto už bol hospitalizovaný na tomto oddelení s dieťaťom akú máte skúsenosť..?.Idem tam s dcérkou na operáciu hernie....a nevieme čo nás čaká...

cervenynos
25. apr 2019

ahoj @zuzmag, síce nevieme zdieľať skúsenosti s týmto zákrokom, ale vieme zaručiť, že sa budeme snažiť o zlepšenie nálady Teba aj dcérky. Naši zdravotní klauni chodia rozveseliť deti na Klinike detskej chirurgie v Košiciach každý štvrtok od 14:00. 🙂 Tu je náš plán návštev: https://cervenynos.sk/plan-klauniad/kalendar-2/ Držíme palce! ❤

zuzmag
autor
25. apr 2019

@cervenynos ďakujem krásne ale dúfam že vo štvrtok už budeme doma...na oddelenie prídeme v pondelok....ale radi by sme sa s vami zoznámili😊

cervenynos
26. apr 2019

@zuzamag hlavne nech ste rýchlo doma a pobyt v nemocnici prebehne v pohode a hladko. 🙏 ❤

elannor
16. sep 2019

@zuzmag dobry den, mohli by ste mi prosim napisat Vasu skusenost? Pravdepodobne nas tiez caka tato operacia. Kludne aj do spravy. Dakujem

bubo780
7. okt 2019

@zuzmag @elannor zdravim, tiež by som poprosila o skúsenosti, nakoľko nášho 5ročného to pravdepodobne tiež v blízkej dobe čaká.. ďakujem..

elannor
8. okt 2019

@bubo780 my mame operaciu naplanovanu az na 29.10.,tak viem potom napisat, ak sa mi pripomeniete 🙂

bubo780
8. okt 2019

@elannor Dakujem 😉

elannor
31. okt 2019

@bubo780 my sme už doma z nemocnice, ak ešte máte nejaké otázky, kľudne mi napíšte do správy

bubo780
5. nov 2019

@elannor Dakujem, pisem IP

jucus88
11. dec 2019

@elannor dobrý mozem van napisať aj ja? pravdepodobne nas cakaka operacia pupocneho pruhu :(

elannor
14. dec 2019

@jucus88 kludne piste 🙂

llarviks
21. apr 2020

@elannor dobrý deň, aj nás čaká operácia s mojimi dvojka ,máme slabinou herniu, môžem vám aj ja napísať? 🙂