Dobrý deň, prosím aké máte skúsenosti po prekonaní covidu u detí? Naša má 9 mesiacov a aktuálne máme covid zistený, tak ma to zaujíma
Ďakujem
@ikonica lekárka Vás poslala aj po nejakých vyšetreniach s drobcom?
@zuzana6669 Ja mám teda len pred pôrodom, ale zaujalo ma toto...ako u takého malého bábätka potvrdili Covid? Sú už nejaké testy aj pre ne? Asi z krvi len?
@zuzana6669 poslala nas na test a na vysetrenie k detskej, dr. ktora uz mala kovid... Ale to bolo v akutnej faze... Potom uz nic, kedze sa u nej neprejavuju nijake zdravotne problemy...
@jazula my sme všetci príznakovy, takže u nás je to jasné, resp. aj lekárka tak usúdila. A keďže sme v karanténe, tak nás ešte nikam neposielala, uvidíme co bude po
Moja mala tiez covid..kedze bola stale cervena dopotena po Covide tak sme sli ku dr. Urobila jej vysetrenia aj sme boli na kardio chvalabohu vsetko v poriadku a postupne jej to ustupuje
@janulla1 áno, určite by som na kontrolu vzala 🙂 ved keď obvodný kontrolujú dospelých, tak rátam, že aj deti
@zuzana6669 moje deti-3 roky, 8 rokov- prekonali covid v decembri. Par dni sopel, kasel, boli uplakani a podrazdeni, ale inak vsetko v poriadku. Chvala Bohu.
@zuzana6669 ako ktori.. napr mojho manzela dr skontroloval, urobil mu komplet preventivu, pomeral tlak, urobil ekg, popocuval, postlacal, poklopkal, dal mu lieky na riedenie krvi... Aj pocas korony mu dal x lieciv... Moja dr. mi len zobrala krv, neskor sme si zavolali vysledky... Dr som ani len nevidela... Len sestricku... Ani len tlak mi je nezmerali 🥴 a to som z isteho pohladu rizikova, lebo mam poruchu zrazania krvi.... Vysiel mi zle jeden parameter v krvi, ktory naznacuje, ze by som mohla mat nejaky zapal ci co... Mozno problem so zlcnikom.. ale dalej to neriesila... Az ked ma zacne nieco boliet... To mi je preventiva...
@ikonica tak to môžem byť rada, že mam lekárku akú mám..hneď ma o všetkom informovala a povedala co sa bude diať, chce ma poslať aj na RTG a podobne a to som mlada a niesom riziková
@zuzana6669 vidis a ja som sa vyslovene pytala na rtg pluc, lebo kedysi to bolo beznou sucastou preventivy, a ze vraj uz len starsim to robia a fajciarom a pod... A tiez na ekg a ze to az po 40tke... Kedysi som bezne isla na rtg aj na ekg kazdy druhy rok...
Nasa ho prekonala v 15 mesiacoch a teraz je cca 2 mesiace po a zatial chvala bohu vsetko ok...