Dermálna masť Locoiid - skúsenosti

papayaaaa
4. dec 2013

ahojte, môjmu takmer 6-mes. synkovi predpísala kožná tento krém, má suchú kožu na brušku a nožkách a dosť ho to aj škrabe. mal niekto podobný problém? pomohla vám ta masť?

freyjanr
4. dec 2013

@papayaaaa môj mal strasne supiny na hlavičke a oboči,4 dni som mu to natierala zmizlo to a uz sa to nevrátilo

vranovcanka
4. dec 2013

pomohla vsetkym mojim detom a dost rychlo 🙂

papayaaaa
autor
4. dec 2013

áno? a ako často ste to natierali? v letáku je 1-3 x

aliza
4. dec 2013

@papayaaaa je to hormonalna mast, takze pokial to nie je fakt akutne, nedavala by som.

andje
4. dec 2013

Nam nepomohla, prave naopak

papayaaaa
autor
4. dec 2013

dávala som mu predtým excipial u lipolotio - to mu to len rozdráždilo a jedine čo ako tak pomáha je indulona modrá, lenže stále sa to vracia .... už som celkom aj za to vyliečenie ... čo je na tom že je hormonálna, ako mu môže uškodiť?

renatka100
4. dec 2013

@papayaaaa menia sparvanie hormonov v tele, ktore su produkovane v hypotalame plus nicia pecen. Maju velmi kratkodoby ucinok a ked je to prejav nejakej alergie tak sa to cca po dvoch tyzdnoch vrati a locoid nic nevyiesi. Treba sa zamerat na pricinu nie iesit dosledok. Zmena mlieka prip pri kojeni zmena tvojej stavy iadne chemicke prasky, mydla sampony. Ak je to nabeh na atopicky ekzem tak treba to riesit vcas ale urcite nie kremom od koznej ☹

agibrej
4. dec 2013

Kortikoidy takemu malemu...zohnaj si od Joalis olej č.3 a ten ma aj liečebne učinky aj exem rieši.viac na agibrej@gmail.com

jaja28
4. dec 2013

nam zabera velmi dobre, staci natriet 3x, ale sama kozna nam povedala, ze pouzivat co najmenej, len ked to je akutne, na slabsie kozne stavy davame nieco bez kortikoidou.....

somjankad
5. dec 2013

zabera velmi rychlo,ale nas doktorkaa upozornila,ze pozor na slniecko-ale teraz nie je ,tak pohoda,ze moze robit rozdiel pri pokozke-vytahuje pigment.nam na suchu pokozku pri dcere dala pani doktorka tekuty parafin OILATUM je to pol litrova flasa a doplacali sme 30 centov v lekarni...a pokozka sa nam krasne upravila...a zmizli suche miesta...

papayaaaa
autor
5. dec 2013

dakujem za reakcie 🙂 dala som mu uz vcera Locoid, dnes to mal o 85% lepsie, teraz vecer som mu to este natrela a dam to aj zajtra a koncim ... dufam, ze sa mu to uz nevrati

babika131
5. dec 2013

Môj syn má atopický ekzém,vždy keď je chorý sa mu to veľmi zhorší. Tak mu vždy tie miesta natriem najprv kyselinou mliečnou a nato locoid. Veľmi mu to zaberá,inak by sa toho nezbavil,keď sa mu tok veľmi zhorší.

demo
5. dec 2013

@papayaaaa kozna to predpisala 6 mesacnemu dietatu?! locoid vam ekzem nevylieci. skor zhorsi. vzdy sa to vrati a vzdy v horsom prevedeni. citam, ze uz natieras. co uz, stalo sa. ale uz by som to nepouzivala. Treba riesit priciny, v tomto veku je to vzdy strava.
je to iba sucha koza? alebo uz ekzem?

papayaaaa
autor
7. dec 2013

@demo sucha koza teraz len a preslo mu to ....

papayaaaa
autor
7. dec 2013

a strava? jedine moja a ta je vo velkej miere obmedzena kedze kojim

demo
7. dec 2013

@papayaaaa ved aj mlieko je strava. nevedela som ci kojis ci nie. ak sa to vrati skus si pozriet tieto linky:
http://www.proalergiky.cz/magazin/specialy/clan...
http://www.proalergiky.cz/magazin/specialy/clan...

papayaaaa
autor
8. dec 2013

@demo vdaka 🙂

lilla83
21. mar 2014

@papayaaaa ahoj, uz sa to nevratilo?

papayaaaa
autor
3. apr 2014

ahoj vrátilo .... nakoniec nám nedávno potvrdili atopický ekzém .... teraz používam pre malého kozmetiku Aderma, je drahá, ale kvalitná a perfektne premastí .... myslím si však, že keď sa vylieči masť locoidom a následne sa hneď bude pokožka ošetrovať tým telovým mliekom Aderma, tak by to mohlo byť ok

papayaaaa
autor
3. apr 2014

@lilla83 ahoj vrátilo .... nakoniec nám nedávno potvrdili atopický ekzém .... teraz používam pre malého kozmetiku Aderma, je drahá, ale kvalitná a perfektne premastí .... myslím si však, že keď sa vylieči masť locoidom a následne sa hneď bude pokožka ošetrovať tým telovým mliekom Aderma, tak by to mohlo byť ok