Ahojte,syn 3,5 roka sa v nedelu dost silno udrel do hlavicky.v pondelok a utorok bolo vsetko fajn no uz dva dni ma akoby depresie
Stale je smutny,malo rozprava,nic ho nezaujima,vydrzi sediet a len tak pozerat "do blba".Papa a spi tak ako po ine dni.moze to mat nieco spolocne s tym uderom alebo prechadza nejak obdobim?
@januska2102 Ide vikend, chod s nim radsej k dr.. Moze to byt aj obycajna viroza, ale nemusi...
Nezvracal ani mu nic nebolo,zrenicky ma v pohode stale ho pozorujem.len ma strasne trapi ked ho takeho vidim smutneho
@januska2102 Aj tak by som k dr.radsej isla, ak tam bol ten uraz hlavy. Radsej ist zbytocne, ako nieco zanedbat. A to som sama doktorka...
ved sa ho opytaj, mozno ho nieco trapi, mozno nieco uplne ine.
@euka210 pytam sa stale...vzdy mi len povie ze mu nic nie je alebo nevie co mu je
@janickadr som zvedava aky bude rano ked sa nic nezmeni zbehnem.k dr
@januska2102 On je este dost maly, asi ani nevie popisat, co mu presne je. Ale to castokrat ani dospeli nedokazu. Ale nejake depresivne ladenie u tak maleho dietata je minimalne zvlastne.. Na druhej strane, ozaj to moze byt aj len taka nejaka viroza alebo co, ak rano nebude ok, chodte k tej dr., aspon nech ho pozrie, vysetri, aspon rtg lebky da, ak sa jej nebude nieco zdat, mala by vas k neurologovi ci pripadne na detsku chirurgiu poslat. Drzim palce, nech je to len nejaka banalita... 🙂
Minimalne na rtg by som isla...trojrocne dieta by nemalo byt depresivne....
Dakujem zienky.dnes je uz ovela lepsi.tesim sa ako keca.no ak sa budu opakovat tieto "stavy"isto vyhladame pomoc...on bol smutny cele dni ja som plakala po nociach.vidiet male dieta smutne zahladene a nicim nezaujate je ubijajuce
@januska2102 to ťažko povedať, ale ak nevracal, nemá rozšírené zrenicky, nie je malatny, spavy, chutí mu jesť, tak to nebude z toho. Ale ak by bol taký aj dlhšie, tak s ním chod k dr.