Ahojte mamičky.Tak dnes nám doktor už nasadil lieky.Sirup depakine.Ešte som ho malému nedala pretože ho v lekárni museli objednať bude až zajtra ale chcem vedieť vaše skúsenosti ako vaše detičky reagovali na tento liek na začiatkoch ?Či a aké mali vedľajšie účinky.Ďakujem
Aj moj najstarší bral depakine 5r.uplne v pohode.
@grenka nie ,nič sme nepostrehli ( až myslíš tie hlavne ,priberanie ,vypadávanie vlasov ,zhoršenie zraku ) pravidelne jej pediatrička robi krvné pečeňové testy ( robi ich každé tri mesiace aj keď odporúčali ze stačí raz za rok /za polroka ale naša doktorka je v tomto veľký pedant a chce to mat pod kontrolou ) , aj oči jej merali uz dvakrát /vsetko v norme ,ani vypadávanie vlasov žiadne -vlasy ma uz po zadok a husté …to bolo hlavne čoho som sa bála z čoho ma teda strašili ze môžem očakávať…Depakine nám zabral a klop klop záchvaty sa neopakovali odvtedy žiadne
@lenka3008 nám depakine momentálne vysadili a mám doma ešte neotvorene balenie, neviete či to v lekárni posunu ďalej alebo zničia?
Zdravím. Môžem sa opýtať, prečo brali vaše deti sirup depakine? Mali epilepsiu alebo len nábeh?
Môj syn mava febrilne kŕče ale nábeh na epilepsiu nemá , no tento sirup mu nasadili , že ma užívať
Zdravím 🙋♀️ ,moja trojročná berie Depakine od minulého roka -od augusta -minuly rok sme ho nasadili keďže predtým mala Keppru a tá znej robila doslova jeden nervózny výbušný uzlik ,dosť som sa bala Depakine sirupu keďže vedľajších účinkov je tam veľa 😟 ale zatiaľ musím zaklopat ,dieťa sa mi vrátilo ,usmievavé ako bolo a zatiaľ som nepostrehla niečo negatívne alebo zle ,ale tak neberieme ho extra dlho ,ale prechod bol bezproblémový ,evidentne jej sadol ,držím palce .