Depakine sirup

lenka3008
31. mar 2022

Ahojte mamičky.Tak dnes nám doktor už nasadil lieky.Sirup depakine.Ešte som ho malému nedala pretože ho v lekárni museli objednať bude až zajtra ale chcem vedieť vaše skúsenosti ako vaše detičky reagovali na tento liek na začiatkoch ?Či a aké mali vedľajšie účinky.Ďakujem

kathyh
31. mar 2022

Zdravím 🙋‍♀️ ,moja trojročná berie Depakine od minulého roka -od augusta -minuly rok sme ho nasadili keďže predtým mala Keppru a tá znej robila doslova jeden nervózny výbušný uzlik ,dosť som sa bala Depakine sirupu keďže vedľajších účinkov je tam veľa 😟 ale zatiaľ musím zaklopat ,dieťa sa mi vrátilo ,usmievavé ako bolo a zatiaľ som nepostrehla niečo negatívne alebo zle ,ale tak neberieme ho extra dlho ,ale prechod bol bezproblémový ,evidentne jej sadol ,držím palce .

mata2
31. mar 2022

Aj moj najstarší bral depakine 5r.uplne v pohode.

grenka
28. feb 2023

@kathyh ahoj a nepriberá ti z toho?

kathyh
20. mar 2023

@grenka ja som si absolútne nevšimla ze si mi položila otázku / až teraz po sto rokoch som rozklikla upozornenia 😵‍💫 ospravedlňujem sa ,nie nepostrehla som žiadne priberanie ,dcérka je síce na svoj vek dosť vysoká ale stále je taký slizik ako bola .

grenka
21. mar 2023

@kathyh a vedľajšie účinky nemala?

kathyh
22. mar 2023

@grenka nie ,nič sme nepostrehli ( až myslíš tie hlavne ,priberanie ,vypadávanie vlasov ,zhoršenie zraku ) pravidelne jej pediatrička robi krvné pečeňové testy ( robi ich každé tri mesiace aj keď odporúčali ze stačí raz za rok /za polroka ale naša doktorka je v tomto veľký pedant a chce to mat pod kontrolou ) , aj oči jej merali uz dvakrát /vsetko v norme ,ani vypadávanie vlasov žiadne -vlasy ma uz po zadok a husté …to bolo hlavne čoho som sa bála z čoho ma teda strašili ze môžem očakávať…Depakine nám zabral a klop klop záchvaty sa neopakovali odvtedy žiadne

grenka
22. mar 2023

@kathyh ďakujem ♥️

flloweradella
31. mar 2023

@lenka3008 nám depakine momentálne vysadili a mám doma ešte neotvorene balenie, neviete či to v lekárni posunu ďalej alebo zničia?

sofia0106
19. sep 2023

Zdravím. Môžem sa opýtať, prečo brali vaše deti sirup depakine? Mali epilepsiu alebo len nábeh?
Môj syn mava febrilne kŕče ale nábeh na epilepsiu nemá , no tento sirup mu nasadili , že ma užívať

mata2
19. sep 2023

@sofia0106 môj mal epilepsiu

kathyh
20. sep 2023

@sofia0106 epilepsia , 5 veľkých grand mal záchvatov po sebe takze diagnóza jasná .