Denné pohybové sanatórium pre deti v Trnave

kebulina
26. feb 2013

Ahoj žienky,
s našou malou sme od 9. mesiaca cvičili Vojtovu metódu kvôli dg. hypotónia. Teraz má rok aj 2 týždne, máme po cvičení, no ešte sa nestavia na nožičky, tak nám rehabilitačná Dr.odporučila ´toto sanatórium. Preto sa chcem spýtať, ako to tam funguje, lebo som na internete našla len prezentáciu v powerpointe.
Ďakujem.

kerynka87
1. mar 2013

@kebulina my sme tam chodili so synom, ak Vás niečo zaujíma, napíšte mi IP. 🙂

saxana123
5. sep 2014

@kebulina ahoj, mne tam teraz nastúpil malý, tiež som zvedavá, neviem čo mám čakať

redudas
2. jan 2015

ahojte,mna zaujima ako to tam funguje.

saxana123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silviu
15. apr 2016

@saxana123 ahoj, tiez zvazujeme dat tam maleho. ma 3 a pol roka. ideme 20 apr na sedenie s ich neurologickou. mame znamu co nam toto zariadenie odporucala. ale ked citam tvoje hodnotenie, tak neviem ci je to dobry postup. vela moznosti ale nie je kam dat dieta.
@kerynka87 vy mate ake skusenosti?

my sme zo Senca, praca v Bratislave, aj logisticky by nas to postavilo na hranu
@redudas
@kerynka87

dakujem

redudas
15. apr 2016

Dobry, ja som cvičila pol roka zle pod vedením ich cvicitelky. Pani renata sa vola, pol dňa cvici detičky zo sanatória, a po obede má cezpolnych...neodporúčam ti tam ísť, nám nepomohli, dli sme do ba k panovi foltynovi a ten náš dal za mesiac dokopy. Neviem ako to tá cvičiteľka bere, možno sa snaží len doobeda,,,a potom kasle na ostatných.ja mam výšku. Sprostá som neni,ked mi daco ukážu tak robím a ešte keď je to vlastne dieťa,,, doktorka je v pohode, byva tam len stredy. Prekonala rakovinu,dlho neordinovala. Ak vám nechýbajú peniaze,chodtecdo ba, tá renata vôbec netuší čo je vojtovka, ale zas tá sa už u trojročných necvici, každopádne. Rozhodnite sa správne.