DelfInoterapia - Turecko, Španielsko

zuzinka888
10. feb 2023

Ahojte, boli ste niekto na delfinoterapii? Kde- Turecko ci Spanielsko? A videli ste pokrok dietatka? A kolko to stalo? Zvazujeme nejake terapie a zhanam realne info- nie propagacne materialy. Tak ak mate niektora skusenost, podelte sa prosim. Dakujem.

veselo_neveselo
11. feb 2023

Realne, co som zbezne pred casom citala studie, tak tieto terapie nijako nepomahaju. Najlepsie nespoliehat sa na jpp, ale zobrat gugla, pohladat studie, a z originalu si precitat cely vysledok.

zuzinka888
autor
11. feb 2023

@veselo_neveselo praveze nechcem jpp,ale fakt realnu, osobnu skusenost. Lebo ked chcem " predat" nejaku sluzbu ci zazitok, produkt tak je vykreslim v tom naj naj naj. Vid teleshopping a influ...co predavaju zazracne produkty( a keby o nich vedeli skor ani by nepottebovali tolko plastik, botoxu.....). Studie sa velmi tazko lebo autizmus je p"siroky pojem" a jedna situacia- 100 autiztickych deti= 1000roznych reakcii a moznosti ako to moze vypalit.

lilke
11. feb 2023

@zuzinka888 známej syn bol, tuším v Turecku, nepomohlo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinka888
autor
11. feb 2023

@lilke nepomohlo z tvojho pohladu, ze ty nevidis zmeny,alebo z pohladu rodicov. Lebo u tychto deticiek je aj maly krocik- ktory vidia len rodicia, lebo poznaju svoje dieta najlepsie a do " detailov" obrovsky uspech.

matkahelka
11. feb 2023

@zuzinka888 my mame v okoli dieta, s
DMO, chodieva 2x rocne uz snad 5-6 rokov. my ako laici zmeny nebadame, ale jeho rodicia tvrdia, ze tie zmeny su badatelne a ze bez nich by to bolo omnoho horsie. oni mu zbieraju 2% dane a z toho to platia.

zuzinka888
autor
11. feb 2023

@matkahelka wow. Tak to je pre mnohe deti a ich rodicov "sen". Mnohí aj my by sme boli vdacní keby sa podarilo aspon1x.

lilke
11. feb 2023

@zuzinka888 matka skonštatovala, že to bolo fajn, nerozpitvavala stav, ale repete už nedali, pritom o peniaze núdzu nemajú, skúšali potom iné terapie. A ja som s dieťaťom pracovala viackrát do týždňa, nebadala som zmenu.