Ahojte, boli ste niekto na delfinoterapii? Kde- Turecko ci Spanielsko? A videli ste pokrok dietatka? A kolko to stalo? Zvazujeme nejake terapie a zhanam realne info- nie propagacne materialy. Tak ak mate niektora skusenost, podelte sa prosim. Dakujem.
@veselo_neveselo praveze nechcem jpp,ale fakt realnu, osobnu skusenost. Lebo ked chcem " predat" nejaku sluzbu ci zazitok, produkt tak je vykreslim v tom naj naj naj. Vid teleshopping a influ...co predavaju zazracne produkty( a keby o nich vedeli skor ani by nepottebovali tolko plastik, botoxu.....). Studie sa velmi tazko lebo autizmus je p"siroky pojem" a jedna situacia- 100 autiztickych deti= 1000roznych reakcii a moznosti ako to moze vypalit.
@zuzinka888 známej syn bol, tuším v Turecku, nepomohlo.
@lilke nepomohlo z tvojho pohladu, ze ty nevidis zmeny,alebo z pohladu rodicov. Lebo u tychto deticiek je aj maly krocik- ktory vidia len rodicia, lebo poznaju svoje dieta najlepsie a do " detailov" obrovsky uspech.
@zuzinka888 my mame v okoli dieta, s
DMO, chodieva 2x rocne uz snad 5-6 rokov. my ako laici zmeny nebadame, ale jeho rodicia tvrdia, ze tie zmeny su badatelne a ze bez nich by to bolo omnoho horsie. oni mu zbieraju 2% dane a z toho to platia.
@matkahelka wow. Tak to je pre mnohe deti a ich rodicov "sen". Mnohí aj my by sme boli vdacní keby sa podarilo aspon1x.
@zuzinka888 matka skonštatovala, že to bolo fajn, nerozpitvavala stav, ale repete už nedali, pritom o peniaze núdzu nemajú, skúšali potom iné terapie. A ja som s dieťaťom pracovala viackrát do týždňa, nebadala som zmenu.
Realne, co som zbezne pred casom citala studie, tak tieto terapie nijako nepomahaju. Najlepsie nespoliehat sa na jpp, ale zobrat gugla, pohladat studie, a z originalu si precitat cely vysledok.