Dcéru napína

zemanova2408
20. jan 2016

Casto ju napina, ked sa rano zobudi, ked zyva ju napne, minule napriklad zakaslala a zacalo ju napinat. Boli sme na gastre, nic nam nepovedali, dali gastrotuss, ale nepomaha to. V poslednej dobe ju napina, aj ked sa hra, ked chce blabotat, smeje sa, ba aj ked troska zuri!! Dnes ju tak napinalo, ze jej az slzicky tiekli, som dost zufala :( ... prepacte, ze otravujem ! a chcem este dodst, ze mala ma sedem mesiacov.

pribinak
20. jan 2016

Vylucili ste moznost, ze to zivanie je mozno psychickeho charakteru?

pribinak
20. jan 2016

Aha, pozeram, ze to je este babatko, beriem spat co som napisala, pardon

bonaqa2013
20. jan 2016

moje 2 dcéry vždy pri plači napínalo...... teraz majú 9 a 5 rokov - menej plačú menej ich napína... Ale ako malé detčkyi sa aj neraz povracali z plaču.
ďalšia má 7 rokov a tá to nikdy nemala....

dorotka202
21. jan 2016

Nema reflux?nezistovali jej to na gastre?my sme ten gastrotus mali na reflux.ale mne vracala mala.tiez vobec nepomohol.musela z toho vyrast.papa uz prikrmy?kojis ju?ci davas umele mlieko?neskusala si ho zmenit?a napina ju znamena ze sa aj povracia?nema hlieny?moze byt vela pricin.ja by som sa popytala pediatricky.ci este nejake vysetrenia sa nedaju spravit.moze to byt len prechodne a vyrastie z toho.

lentilka46
21. jan 2016

Nema sopliky? Nestekaju jej hlieny? Mozno to je hlupa pripomienka, neviem, nemam dietatko zatial...no minuly rok som mala dlhsie nadchu a nevedela som sa toho sopla a hlienu zbavit...vtedy ma napinalo kazdy den, niekolkokrat dokonca..trvalo to zhruba mesiac, akonahle presla nadcha a sopel odisiel, zmizlo aj napinanie

zemanova2408
autor
21. jan 2016

nie, chora neni, brali jej stery aj z nosa aj z hrdla a vsetko bolo ok

zemanova2408
autor
21. jan 2016

@dorotka202 - doktorka povedala, ze sa stakym pripadom este nestretla, ze by dieta len napinalo. Za sedem mesiacov mozno 5krat grckala, stery jej brali -hlieny nema, kojim ju, ked je len kojena cely den tak ju napne max trikrat, ked jej dam tuhsiu ( rozmixovanu ) stravu napina ju aj vten den aj na druhy den !