Dcéru často bolí hlava. Poradí mi niekto?

klaudia2205
6. dec 2013

dceru casto boli hlava aj 2-3krat do tyzdna stale vsak to trva iba 5-10minut vysetrenie u neurologa bolo v poriadku poradi mi niekto?

lejlla
6. dec 2013

presne toto trapi aj nas ☹ .aj u nas vsetky vysetrenia ok...tak budem aj ja cakat na odpoved.

sampo
6. dec 2013

Skus ocne, to byva velmi casty problem

alex999
6. dec 2013

Pamätam si , že keď som mala okolo 10 rokov tiež ma stale bolela hlava, dnes už viem prečo, zle som videla a dnes nosim okuliare, a prestalo to. Navyše mávam aj často nizky tlak. Skusila by som najprv očného 😉

palomka
6. dec 2013

skus ist na krcne, mozno ma zvacsenu nosnu mandlu,alebo dutiny upchate....

tamarka
6. dec 2013

Koľko má dcéra rokov? Kamarátkina dcéra mala tento istý problém v asi 12 rokoch. Prešli všetkými vyšetreniami, aj očným aj neurol., nakoniec prišli na to, že to bola "predpríprava" na menzes. Dostala a hlava ju prestala bolievať.

katieg85
6. dec 2013

tak urcite id na krcne, moze mat upchate dutiny.uz som to mala tiez vkuse hlava bolela

bajboj
6. dec 2013

Tiez by som odporucala ocne, a nech skusi lahku masaz, pokial cita alebo uci sa po leziacky, alebo sedava castejsie za pocitacom, moze to mat stuhnute..

cerez
6. dec 2013

Tak ako dievčatá píšu, s tým sa stotožňujem. Iba dodám, že problém môže byť aj v nedostatočnom pitnom režime. Aj moju dcéru 8 ročnú bolela predvčerom hlava a to z nedostatku vody.

zuzinka1989
6. dec 2013

no mna tiez bolievala hlava a neskor sa prislo na to, ze som potrebovala okuliare 🙂 ono pri nizkych dioptriach nemusis hned rozoznat, ze slabsie vidis...ja som mala vtedy tusim nejake polky 🙂

klincek
6. dec 2013

oci, alebo slaby pitny rezim.

20erika07
6. dec 2013

Vsetko čo píšu baby môže byť,a my máme ešte takú skúsenosť,malého začne hlava bolieť ked sa viac kuri,on je zimný mesiac a neznáša teplo,jemu sa to hneď prejaví bolesťou hlavy... Ale treba s dcérkou pobehat po dokt.ked neviete z čoho to má,radšej,budete spokojnejsia ak bude vsetko ok a bude to len tým pitím,alebo pc a pod...

radlinka
6. dec 2013

Treba prejst odbornikov, ak ste boli u neurologa a mali nejake to EEG vysetrenie, plus mozno snimok chrbtice, hlavne krcnej, moze to byt aj C blok, alebo dutiny, oci...tazko povedat. Inak aj stres zohrava svoju ulohu, vyvolava bolest hlavy a migreny, plus vela ucenia v skole a pretazovanie. Ja som brala dlho ginko bilobu a pomahalo mi to plus cvicenie, masaze.

ikika
6. dec 2013

@klaudia2205 baby dobre radia... mna este napada este potravinova alergia alebo aj histaminova intolerancia... 😕
Kazdopadne, drzim paste, nech najdete pricinu a nech to odide.

sense
6. dec 2013

zalezi aj kde ju boli hlava resp na ktorej casti hlavy, problem moze mat aj s chrbticou a preto bolesti hlavy....inak ako vravia dievcata, problemy s ocami, nedostatok tekutin, spanku, aj velke teplotne vykyvy vonku takmer nula a vo vnutri +20

michaela80
6. dec 2013

Syn skoro 13 rokov ma caste bolesti hlavy,predchadza tomu ze nevidi periferne iba ako keby dopredu a prejde to az do zvracania..mame za sebou ocne a neuro s eeg vysetrenim,rontgeny ....mal aj zapal dutin ale ten je prelieceny a bolesti stale su....teraz nas caka este magneticka a ked aj toto bude ok to znamena ze ma migreny... urcite podstupit vysetrenie ci je to z oci vylucit epilepsiu a nadory,ktorymi ma strasili...drzim prsty