dceru casto boli hlava aj 2-3krat do tyzdna stale vsak to trva iba 5-10minut vysetrenie u neurologa bolo v poriadku poradi mi niekto?
Skus ocne, to byva velmi casty problem
Pamätam si , že keď som mala okolo 10 rokov tiež ma stale bolela hlava, dnes už viem prečo, zle som videla a dnes nosim okuliare, a prestalo to. Navyše mávam aj často nizky tlak. Skusila by som najprv očného 😉
skus ist na krcne, mozno ma zvacsenu nosnu mandlu,alebo dutiny upchate....
Koľko má dcéra rokov? Kamarátkina dcéra mala tento istý problém v asi 12 rokoch. Prešli všetkými vyšetreniami, aj očným aj neurol., nakoniec prišli na to, že to bola "predpríprava" na menzes. Dostala a hlava ju prestala bolievať.
tak urcite id na krcne, moze mat upchate dutiny.uz som to mala tiez vkuse hlava bolela
Tiez by som odporucala ocne, a nech skusi lahku masaz, pokial cita alebo uci sa po leziacky, alebo sedava castejsie za pocitacom, moze to mat stuhnute..
Tak ako dievčatá píšu, s tým sa stotožňujem. Iba dodám, že problém môže byť aj v nedostatočnom pitnom režime. Aj moju dcéru 8 ročnú bolela predvčerom hlava a to z nedostatku vody.
no mna tiez bolievala hlava a neskor sa prislo na to, ze som potrebovala okuliare 🙂 ono pri nizkych dioptriach nemusis hned rozoznat, ze slabsie vidis...ja som mala vtedy tusim nejake polky 🙂
oci, alebo slaby pitny rezim.
Vsetko čo píšu baby môže byť,a my máme ešte takú skúsenosť,malého začne hlava bolieť ked sa viac kuri,on je zimný mesiac a neznáša teplo,jemu sa to hneď prejaví bolesťou hlavy... Ale treba s dcérkou pobehat po dokt.ked neviete z čoho to má,radšej,budete spokojnejsia ak bude vsetko ok a bude to len tým pitím,alebo pc a pod...
Treba prejst odbornikov, ak ste boli u neurologa a mali nejake to EEG vysetrenie, plus mozno snimok chrbtice, hlavne krcnej, moze to byt aj C blok, alebo dutiny, oci...tazko povedat. Inak aj stres zohrava svoju ulohu, vyvolava bolest hlavy a migreny, plus vela ucenia v skole a pretazovanie. Ja som brala dlho ginko bilobu a pomahalo mi to plus cvicenie, masaze.
@klaudia2205 baby dobre radia... mna este napada este potravinova alergia alebo aj histaminova intolerancia... 😕
Kazdopadne, drzim paste, nech najdete pricinu a nech to odide.
zalezi aj kde ju boli hlava resp na ktorej casti hlavy, problem moze mat aj s chrbticou a preto bolesti hlavy....inak ako vravia dievcata, problemy s ocami, nedostatok tekutin, spanku, aj velke teplotne vykyvy vonku takmer nula a vo vnutri +20
Syn skoro 13 rokov ma caste bolesti hlavy,predchadza tomu ze nevidi periferne iba ako keby dopredu a prejde to az do zvracania..mame za sebou ocne a neuro s eeg vysetrenim,rontgeny ....mal aj zapal dutin ale ten je prelieceny a bolesti stale su....teraz nas caka este magneticka a ked aj toto bude ok to znamena ze ma migreny... urcite podstupit vysetrenie ci je to z oci vylucit epilepsiu a nadory,ktorymi ma strasili...drzim prsty
presne toto trapi aj nas ☹ .aj u nas vsetky vysetrenia ok...tak budem aj ja cakat na odpoved.