Dcérku štipla včeľa

16. júl 2024

Ahojte co robot ked dcerku stipla vcela ? Dithiaden staci ? Treba ist na pohotovost ? Ma trosku cervene ale uz nestipe dali sme lad

anjelicek26
16. júl 2024

Je alergická? Keď nie, tak chladiť, nič moc s tým neurobíš... Stípanec boli aj dva dni,je to intenzívne horúce a opuchnuté. Stále normálna reakcia na to.

autor
16. júl 2024

@anjelicek26 a dithiaden postaci ? Neviem ci je alergicka

xsuzannex
16. júl 2024

Ak ju stipla a nic sa nedeje tak alergicka nie je. Tam nastava alergicka rekcia dost rychlo

anjelicek26
16. júl 2024

My sme nedávali vôbec nič len studený obklad. Keby je alergická- začne opuchat všade a ťažko sa jej bude dýchať.. vtedy sanitku treba, tam na nič nečakat. Ale tých skutočne alergických ľudí je máličko.

martul
16. júl 2024

Nehnevaj sa, ale prečo preboha na pohotovosť?? By som dala popla 100,- eur za návštevu pohotovosti s takýmito sprostostami.

autor
16. júl 2024

@anjelicek26 je uz cca 15 minut zatial je ok treba ju sledovat celu noc je to moje prve dieta mam strach

zalka
16. júl 2024

Do 15 minut ak by mala alergiu tak by puchla a nemohla dychat. Neboj sa.

autor
16. júl 2024

@zalka vdaka 🥹🥹

zalka
16. júl 2024

Ja mam alergiu, to skoro okamžite sa mi zle dýchalo a opuchla som. Ako dieťa a rodicia ma odviezli na pohotovosť, pichli mi magnezko ci co a bolo všetko ok.

adabise683
16. júl 2024

V sobotu stipla synovca (2 roky a 9 mesiacov) a nedavali sme mu na to nic ... mal brbeň akurat ale nechcel na to ani taky chladivý gel bo vraj "Jeho tá včela už nebolí". 😂

januska12323
16. júl 2024

Upokoj sa v prvom rade, ak je alergická zistíš to do pár minút poprípade hodín, len sleduj a ak opuch nepostupuje zvládnete to doma - alergická nie je.

patka06
16. júl 2024

Načo Dithiaden?
Štípanec chladiť čo najdlhšie a potom môžeš na noc natrieť Fenistilom.

asocial
16. júl 2024

Nechápem, načo dávať dieťaťu dithiaden! Zbytočne.je to veľmi silny liek a ja ako 10 ročná som mala dosť nepríjemnú reakciu práve naň.
Pokiaľ by bola alergicka, prejaví sa to do pár minút... Výnimočne pár hodín. Len nerob paniku, zbytočne prenášaná stres na dieťa. Chvíľku chladiť a potom.nechat na pokoji.

autor
16. júl 2024

Vdaka ma tam flak a horuce

pehavcek
16. júl 2024

Rozkrojenu cibulu na 15-30 minut.My s tym mame skvelu skusenost.

fantaghiro21
16. júl 2024

ake stare dieta mas? dithiaden je myslim dost silny liek .
fenistil gel staci alebo psilo balsam

mia_von_prag
16. júl 2024

Dala som chladivy gel a fenistil kvapky. Do rána to nebolo ani vidieť. Neplaš sa,nikam s ňou nechoď

basulaak
16. júl 2024

Nasho ustipla vcela do nohy na dovolenke pri mori. Vybrala som zihadlo a celu dobu sa 2rocny chladil v mori. vecer na tu nohu krival ale dalsie rano uz fungoval normalne a opuch odoznel. Dokopy mal to miesto vpichu viditelne asi 24 hod. Nepanikarit.

martinka13
17. júl 2024

Vždy priložím rozkrojenu cibuľu (teda, keď ju mam k dispozícii). Nenastane ani taký veľký opuch, ani to potom nesvrbí. Následne potieram Fenistilom.

zuzks5
17. júl 2024

Môjho Markusa tiež nedávno poštípala včela, ale fenistil akosi nezabral. Nastriekala som mu to Alfasilverom a bolo dobre. Zároveň slúži aj ako dezinfekcia, takže to bolo ok.

jaskolka
17. júl 2024

Sóda bikarbona, vo vode rozmiešat a normálne kúpeľ. Neutralizuje to včelí jed.

autor
17. júl 2024

Dakujem kazdemu