Dcérku štípe pipka

jennyf88
20. aug 2021

Mamičky, nemáte niektorá skúsenosť? Dcérku 3,5 roka posledné tri noci stipe pipka. Najskôr to bolo len tak, že keď išla spat, hovorila, že ju stipe, mrvila sa, tak sme išli ešte poumývať. Tuto noc bol veľký plač, pozmyvali sme, nepomohlo. Hygienu ma pravidelnú, nevidím žiadne začervenania a cez deň nevraví vôbec nič, len pred spaním alebo teda, dnes sa zobudila zo spánku. Samozrejme, že v pondelok ráno volám lekárke. Skúšala som variť repík, ale plakala, že stipe, sudocrem sme museli dať hneď dole, bepanthen tiež, čítala som, že by mohol pomôcť canesten, no ako na tu potvoru ho doma akurát nemáme. Ráno zájdem do lekarne, či niečo poradia, ale skúsim ešte aj tu, či ste sa niektorá s takým niečim nestretli. Ďakujem

janka_23
20. aug 2021

Nie som síce mamička, ale ako decko ma pri takýchto problémoch zvykli kúpať v hypermangane, má antiseptické ucinky

jarmila2010
20. aug 2021

https://www.drmax.sk/fungicidin-leciva kup jej fungicidin...je velmi dobry...kupili sme ho na radu v lekarni kedysi pre dceru,ked mala cca 2r a teda,je velmi ucinny,ak ide o nejaky zapal...a moze sa to vecer prejavovat,ak je po umyti...tym ju moze vyraznejsie stipat...

janka_23
20. aug 2021

@jarmila2010 súhlasím, fungicidin je super to by mohlo zabrať

jarmila2010
20. aug 2021

@janka_23 ja mam s nim aj osobnu skusenost...canesten mi problem,len zhorsoval,ale ked som vyskusala fungicidin...tak velka ulava ,uz po prvom aplikovani...

janka_23
20. aug 2021

@jarmila2010 aj ja s nim mam osobnú skúsenosť a dokonca ho mam stále v lekarnicke. Tiež ho používam keď mám nejaký problém a vždy zaručene zaberie. Mňa hneď napadol hypermangan lebo ako decko ma v tom stále mocili, mala som podobne problémy ako opisuje autorka príspevku a keďže to bolo veeeelmi dávno možno fungicidin vtedy ani nebol 😅

jennyf88
autor
20. aug 2021

@jarmila2010 tiež ma napadol fungidicin, ale asi pred mesiacom som robila poriadok v lekárničke a vyhodila som ho, bol po expiracii… zajtra kúpim v lekárni, ďakujem

jarmila2010
20. aug 2021

@jennyf88 daj vediet,ci pomohol... 🙂

miskamicha
21. aug 2021

@jennyf88 skus pytiol...mal hy pomoct 🙂 znama to tak riesila a aj my doma

miniminka
21. aug 2021

@jennyf88 ak ju stipu vonkajsie genitalie tak tiez by som odporucila fungicidin. Avssk je mozne ze ma ,,rezaka,, cize problem s mocovymi cestami vtedy ako domaci liek skusit pit urologicky caj a odvar z petrzlenu. Dcera mavala taketo problemy a nevedela definovat povod toho stipania, preto moze ist aj o toto. Moja to mala casto, dokonca aj teraz ako 7 rocna. A hygienu teda ma poriadnu. Navstevijeme uz i urologa preyoze jej posledny rok zacal unikat moc