Mamičky poradte. Malu boli ucho, nieje to nic strasne, len sme jej teraz namerali zvysenu teplotu. Kupila som jej v lekarni OTIPAX, Mam s nou ist k lekarke? CI pockat dva dni? Ma to asi z vody, neustale sa kupe a potapa. Dakujem za rady.
@evkakozickova zatial ma len zvysenu...uvidim co bude do vecera....bolest ucha nie je nejaka velka....
@anulienka30 skús Burowowe kvapky neviem či sú bez predpisu syn mal často z nádchy zápal ucha.
No ja by som s uchom určite išla na orl
@anulienka30 no tak inak to vznáša väčšie a menšie dieťa môj mal vtedy rok a pol
Syn sa tiež asi 2 týždne do zadu sťažoval na bolesť ucha. Nebolo to nič strašné. Zvýšenú teplotu nemal, ale ja som s ním radšej išla lebo nikdy predtým ho ucho nebolelo. A spravila som dobre. V nose mal bacila a z toho ho až ucho bolelo.
@ajko2011 asi skocime k lekarovi....dakujem
Burowe kvapky
@stanulienkat kamaratka sestricka, my poradila OTIPAX
Nakvapkat par kvapiek z listu skalnej ruze ...detom po potapani a spliechani vzdy zabralo....
@anulienka30 radšej choď stačí, že v bazéne boli streptokoky a iné a hneď niečo chytí.Kupali ste sa doma či vonku?ja som na dovolenke nikdy nedovolila synovi bazén vždy chytil angínu, uši...
@anulienka30 mozu byt dobre,nepoznam. My ked mame problem,tak Burowe kvapky a hned ulava.
@eliska13 na chate mame bazen
@anulienka30 ja synovi na bolest ucha nakvapkam vzdy par kvapiek palenky a bolest vzdy prejde
@anulienka30 urcite ist, ked su teploty tak nie je na co cakat.
Baby dakujem. Uz mame antibioticke kvapky do usi....a uuulava prisla
@kika831 mala iba zvysenu teplotu...ale doktorka povedala, ze tie kvapky co som jej davala su slabe....
@anulienka30 tak uz snad bude len dobre. Ja si pamatam z detstva ako sestra mavala cele roky problemy s usami- velmi plakavala a dnes je bohuzial na 1 ucho takmer hlucha. Takze co sa usiek tyka- ja hovorim radsej necakat. Vsetko dobre
@kika831 uz som poucena....hned ako sa bude stazovat, letim k lekarovi....uz je o kusok lepsie...v noci sa prehadzovala, co ju to bolelo...ale ze iba tak trochu....tak snad uz zaberaju kvapky
@anulienka30 mozem sa este opytat ake kvapky ste dostali? Z mojich skusenosti pri mojich detoch vacsinou tie 2 dni a mala by dojst ulava. Nam este na orl doktor povedal ze ak boli tie prve 2 dni tak kludne dat nurofen alebo panadol. Ale ze ak by bolelo aj po cca 2-3 dnoch tak treba prist este pre istotu.
@kika831 INFALIN DUO sme dostali.......a tiez nam povedala doktorka, aby som jej davali nurofen od bolesti...ze kludne pravidelne po tych 6-8 hodinach...a ze ak by stupla teplota, tak mam rano volat a predpise jej antibiotika....
ja len dufam, ze po dnesku uz bude dobre....zajtra uz sobota, tak to uz nevybavime nic...
@anulienka30 ak má teplotu môže to byť aj zápal môjho tiež tak bolelo a mal teploty a zistili že tam ma zápal tak brat atb