Dcérke sme dali omylom užiť Rivotril kvapky

lenka1806
6. máj 2013

Prosim Vas o radu, manzel uziva lieky rivotril su to kvapky, a omylom namiesto vigantolu 2 kvapiek dal 15 mesacnej dcerke dve kavky rivotrilu len tu nezacnite prosim utocit ako sa to mohlo stat. Som uplne v soku volali sme aj na pohotovost, povedali nam, ze sa nemoze nic stat aby sme nepanikarili chceli sme jej vyvolat zvracanie, ale plackala ale aj tak sa velmi bojim ☹ ☹ ☹

danjelca
6. máj 2013

@lenka1806 http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/riv...

aha podáva sa aj detom..tie dve kvapky su podla mna tak malinká čast tej dávky, hlavne ked viemea ko je to s dvoma kvapkami..jedna zostane na lyžičke druhá sa rozmaže po ústach🙂

lenka1806
autor
6. máj 2013

@danjelca Len on to dal na lyzicku s mlieckom 😢 😢 Presne ako vigantol neviem ako sa to mohlo stat strasne sa bojim, ale aj na pohotovosti nas upokojili ale aj tak sa bojim. Do rana nebudem ani spat 😢 😢 Predsa je malicka ma len 15 mesiacov 😢 😢

danjelca
6. máj 2013

@lenka1806 leni su to kvapky ktoré su aj pre deti...fakt si myslím že v toto prípade si možeš ušetrit bezsennu noc

lenka1806
autor
6. máj 2013

@danjelca Dakujem aj tak neviem ako sa to mohlo stat taka nezodpovednost boze snad sa nic nemoze stat 😢 😢 Dakujem za podporu

danjelca
6. máj 2013

@lenka1806 treba si vigantol ozančit výrazne .Aleked máš z pohotovosti potvrdené tak ozaj klud..boli to dve kvapky..ale však ja viem že pre klud duše ju bude sledovať🙂aj ja by som.

mikymiky
6. máj 2013

@lenka1806 nic sa jej nestane, neboj sa, to bola ozaj zanedbatelna davka. Hlavne jej preboha nevyvolavajte zvracanie nasilu, to ju moze akurat tak dobre straumatizovat. Vigantol inak teraz uz velmi netreba, je dost slnka, vit. D sa tvori prirodzene.

lenka1806
autor
6. máj 2013
lenka1806
autor
6. máj 2013

@danjelca
@mikymiky Dakujem Vam krasne za odpovede, bolo to velmi nezodpovedne, priznavam teraz si to vycitame, uz nech je rano a nech vidim, ze malinka je v poriadku. Este raz dakujem

natashkaa
21. júl 2013

NEBOJ SA 🙂 to je uplne v pohode Rivotril je dokonca detske antiepileptikum (pouziva a u dospelych ako oblbovak) a nas maly ked mal febrilne krce dostaval 3 kvapky v nemocnici a to mal 18mes. Ono ju to len trochu spomaly maximalne vam bude spinkat take 4 hodky