Ahojte...partner dal 14 mes. Dcerke stary biely jogurt otvoreny v chladničke...lyzicku a pol... čo robiť? :( Poradte...
@linda2766 omg, nic jej nebude. Nestresuj 😏👍
neboj nič sa jej nestane ...nanajvýš ju preženie a aspoň budeš vedieť z čoho
Nestresuj pre boha. 🤦 Ja (a nie len ja) som sa ako decko najedla omnoho horšieho ako otvoreného bieleho jogurtu v chlaničke 😂😂 Pouličnéhoo piesku kde mali mačky a iná zver wc, hliny, pooblizovala som kameňov, steny a som tu, zdravá a bez alergií, chorôb. 🤦😂
nič sa nestane...kľud
Človek sa boji o dieťa a o to viac ked je malá a jediná...a hlavne neviem koľko tam bol otvorený
A vlastne prečo máte také niečo ako starý otvorený jogurt v chladničke, vy ste to plánovali ešte jesť?
@dopolbokaodrata áno ja som ho chcela dojest bolo ku ho ľúto vyhodiť a prelozila som ho na iné miesto lebo som potrebovala niečo iné dať do chladničky a mame malú chladničku...on nevedel, ...dal co bolo otvorené
@dopolbokaodrata stalo sa...raz som povedala po dlhom čase nech dá veceru on, ...chyba
@linda2766 fiiiha, no teda tvojho partnera nepozname, ale na teba to nehadze zrovna najlepai obraz, ze ho nazves debilom kvoli staremu jogurtu. V prvom rade sa ukludni, z lyzicky a pol trosku dlhsie otvoreneho jogurtu jej nic nebude. Ta salmonela by tam musela nejak skocit, aby tam bola 😁 mohol max tak skysnut abo co, tak sa ti mala poserie a bude po probleme. Za dalsie nedal jej naschval ziadnu otravu, ako sorry, ale ja tiez nekontrolujem muza, kolko dni ma otvoreny jogurt v chladnicke a co tam je, by malo byt jedle... netreba doma robit dusno pre nic. To dieta bude ovela stastnejsie s obcasnou sr.ckou a oboma rodicmi, nez drzane na tip top parenej brokolicke ale bez otca. Nadych a vydych a chod sa mu ospravedlnit, ak si na neho za toto nahucala...
@lindusss2016 on je debil pre ine veci ktoré tu nebudem rozpisovať nie pre jogurt...a dik za radu, ale ospravedlňovať sa mu nebudem... 😉
@barbora01 no zas take invektiva. Ved ani nevies, ako dlho otvkreny bol a aj keby, nie je to naslapna bomba, ale JOGURT
@linda2766 Ten jogurt bol plesnivy ci ako bol pokazeny? Dcerka ma nejaké problémy?