potrebujem poradit...vcera v noci dcerka asi 3 zvracala, nic ine jej nebolo, rano normalne vstala a cely den bola ako vzdy, ziadne zmeny, akurat mala 2x redsiu stolicu...dala som jej dietu cely den..
teraz sa zasa zobudila a 1x zvracala...a zasa, ziadna teplota, ziadny plac, ziadna ina zmena...myslite, ze mam volat pohotovost ci staci zajtra k lekarke?dakujem za odpovede..
pokial je cula, neplace, nema bolesti, tak by som k dr nesla /v cakarni nieco k tomu chyti/..dieta, nesladeny cierny caj /neviem o ake velke dieta sa jedna/ ak dojcis, tak dojci co najviac
nie so vsetkym treba k dr
pokila ale zacne byt spava, alebo proste ina...tak sup k dr
lussy666 ja si myslim ze staci ist zajtra k doktorke. Dokonca, u nas to tiez bolo, sice len 1 noc, ale ja som nesla k dr aby sme nechytili nieco ine. Teraz je toho vela, vsade nejake virusy, tak najskor to bude nieco take co o chvilku prejde 😉 . Ale samozrejme netreba to podcenovat.
tiež také niečo mala Evička...zo začiatku grckala viac krát za deň,potom dva dni bolo fajn,na tretí tri krát grckala a zase bolo deň-dva dobre a zase grckala.... bola bez teplôt a trvalo to cca 10 dní
mala po celý čas ľahšiu stravu, pila veľa vody ,mlieko som vylúčila zo stravy ...len Evička mala 2 roky a neviem ako staré máš ty dieťa.....
Ahoj ja si myslim že staci k doktorke, aj my sme maly pred nedavnom zvracanie, jasna vec volala som na pootovost a že ak nema horucky neplače za bolest tak nemusime ani chodit 🙂