Baby myslite že jej to môže ublížiť ? Čo robiť ? Počkať kým to vykaká? Zjedla mi zrejme teraz večer takúto nejakú malú gumičku 😫
Kolko ma mala?videla si ju,ze to zjedla,ci mas len taky pocit? Osobne si nemyslim,zeby ju fakt zjedla 🤷♀️
Na toto by som necakala ze to vykaka. Len na nejaky relativne gulaty objekt by som cakala este k tomu je to omotake nitjou ta gumicka a v zaludku sa to moze odmotat. Isla by som k lekarovi.
no co tak hovienko vyjde s paradou ... hold pokial ho nebude chciet ucesat .. kazdopadne jednym otvorom dnu druhym von-nic sa nestane- moja toho pojedla ovela viac a zije
Žienky , ďakujem za postrehy 🙌🏻
Nakoniec som našťastie tu gumku našla v kupelke. Ale celkom som bola v tom ,lebo som ju kúpala a dala si ju do úst (bezne furt niečo pchá do úst a vždy hneď vypľuje) , išla som ju obliekať a ona po pri tom začala kašlať akoby sa niečom drhla chvíľu a potom OK (reku isto prehltla tu gumičku) 🙄 ale našťastie sa naslaaaaa 🥳🥳😬
No to je dobre..ta moja mala raz tak zjedla taku gumovu gulicku,,o dva dni som ju nasla v hovienku nastastie
Tak toto nie je malá gumička, silno pochybujem že ju zjedla.