Dcérka spadla z postele

lisacka1
20. mar 2024

Ahojte stalo sa nám dneska niečo na čo rodič len tak nezabudne som vystrašená,že dovidenia.. mala spala v posteli aj som tam dala podusky okolo nej a zachvíľku strašný plač prišla som pozerám na posteľ a ona nikde bola na zemi mylslela som že sa zbláznim:( utekali sme na chirurgiu lebka je ok aj sa blázni a vykrikuje myslite že je teda všetko ok a nemôže to mať žiadne následky ďakujem

sabinaxd
20. mar 2024

@lisacka1 pokiaľ nie je malátna, nevracia tak to je okej. Mne tiež malý spadol z postele celkom dosť vysokej a bol v poriadku. Menšie deticky majú hlavičku ako tenisovú loptičku čo som počula😃

kitycat
20. mar 2024

Nadych a vydych.

Treba zachovat v tychto situaciach chladnu hlavu. Pokial beha a krici tak sa nejedna o tyzdnovejo novorodenca. Ocividne jej nic noe je len ma uzkostlivu mamu

Mne sa mala odplazoka miesto k prsu k noham a spadla, bez nasledkov

gabika0825
20. mar 2024

@lisacka1 však keď tam mala podložky ktoré sú určené pre deti na pády, tak nechápem takému rozruchu. Deti padajú a je to normálne, keby spadla na betón tak pochopím tvoje obavy. Ešte keď ti potvrdili lekári že je v poriadku tak nemáš byt prečo v strese…

anavixy
20. mar 2024

Nie, nic jej nebude. Urcite ti to povedal aj zdravotnicky personal na pohotovosti.

ariannazara
20. mar 2024

Komu nespadlo nikdy dieta z postele, ruku hore 😂✋️

mabenn
20. mar 2024

ano, stalo sa aj nam...udajne kazde dieta raz spadne z postele, na pohotovosti som nebola, sok som mala tiez samozrejme

petronellla87
20. mar 2024

@lisacka1 matky sa delia na dve skupiny - na tie ktorým už dieťa z postele spadlo, a tie ktorým sa to ešte len stane🙂

biglovemom
20. mar 2024

@petronellla87 🤣🤣👌🏻

biglovemom
20. mar 2024

Pre
Boha nadych vydych a skludni sa.
Z coho trvale nasledky??? Ked jej NIC neni?

Daj si zabranu na postel a klud.este sa ti par x zrube.

dzescebuly
20. mar 2024

@ariannazara hlásim sa✌️😁 mám tri deti ale ani jedno nespadlo,ani z postele ani z gauča 🤷

ariannazara
20. mar 2024

@dzescebuly zaslúžiš si 🏅😁